Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) - PS4Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) - PS5Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) - Xbox Series X|S
Bruttó ár
51.490 Ft
Nettó ár: 40.543 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 440711
2KEN szinkron

Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Tiny Tina's Wonderlands nem szerepel benne. A Treasure Trove tartalma csak angol nyelven érhető el. Ülj le, mert Tinának egyetlen gyűjtődoboza van, ami garantálja, hogy ne legyen mimika, ami felpezsdíti és felfalja az egész családot. A Tiny Tina's Treasure Trove egy olyan örökség, amely feldühíti barátait, és féltékennyé teszi ellenségeit. Csikk Mén Pyšák Vezető tudósaink és tervezőink egyesítették gondolataikat, és elhozták az egész ország legszebb, legikonikusabb és legfenségesebb uralkodójának, a Queen Butt Stallionnak a plüss változatát. Térdelj őfelsége előtt! Illusztrált Tarot kártyák Vessen egy pillantást látványos jövőjére a 78 elegánsan kidolgozott, aranyozott tarot kártyával. Külön bunkerek és badasses modulok Lépj be saját elméd börtönébe a hivatalos Bunkers & Badasses One-Shot játékkal! Használja a képzelet erejét, hogy elrepítse magát és barátait egy fantasztikus világba. Zománcos brossok partnerei számára A barátság minden előnye hátrányok nélkül! Hozd magaddal hűséges szolgáidat, bárhová is mész ezekkel a ragyogó és rendkívül szép zománc brossokkal (csak ügyelj a hegyes végére) Butt Stallion Paper Castle A Butt Stallion Castle szépsége állítólag a legkeményebb orkokat is megsiratja. Most lehetőséged nyílik otthon is papírváltozattal utánozni ezt a varázslatos élményt – szóval ne feledd, papírból van, így a boldogság könnyei károsíthatják. Csodaország szövettérképe Akár veszélyes kalóz, akár felfedező felfedező, mindenki szereti a jó térképet. Készüljön fel arra, hogy lenyűgöző pillantást vethessen erre a gyönyörűen illusztrált térképre – egy kaotikus térképre, amely rögzíti az utazások során felmerülő spoilerek számát.

Értékelések Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition)

Nincs vélemény a termékről.