Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege - PC DVDTom Clancy’s Rainbow Six: Siege - PS4
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 312336
UbisoftEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 4.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 3.990 Ft-ért

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege [XBOX ONE]

312335


Tom Clancy's Rainbow Six: Siege a Rainbow Six FPS játék új része újgenerációs konzol és PC számára.

A terrorellenes ügynökök valósága által inspirált Rainbow Six: Siege játék a pusztítás művészetének elsajátítására invitálja Önt. Intenzív közelharcok, magas elhalálozás, taktika, csapatjáték és kirobbanó akció a játszhatóság középpontjában.

A Rainbow Six: Siege multiplayer játszhatósága új szintre emeli az intenzív lövöldözéseket és a stratégiát a gazdag tapasztalatok az előző Rainbow Six játékokból.

  • A terrorellenes ügynökök kiképzettek, hogy jól állják az extrém helyzeteket, mint pl. a túszok megmentése sebészeti pontossággal. A rövid távolság specialistáinak kiképzése a zárt területekre összpontosul. Ezek szakemberek, akik szorosan közreműködnek egymással a harcok, puszttások és az irányított támadások során.
  • Előszor a Rainbow Six sorozatban bekapcsolódhat a támadásokba, egy egészen új stílusú támadásba. Az ellenségeknek ezúttal lehetőségük van környezetüket erődítménnyé alakítani. Készíthetnek csapdákat, saját védelmi rendszereket alakíthatnak ki, hogy a Rainbow csapatok behatolását megakadályozzák. Hogy ennek a kihívásnak megfeleljen, konkurenciátlan szabadság áll a rendelkezésére.
  • Taktikai térkép, megfigyelő drónok, új kötéllel való manipulációs rendszer áll a Rainbow csapat rendelkezésére, tehát több lehetőség, mint eddig bármikor.
  • A destrukció a játszhatóság központja. A Realblast engin képességeinek kihasználásának köszönhetően most példátlan környezetrombolást végezhet. Falakat dönthet, új pozíciókat hozhat létre, szétzúzhatja a mennyezetet és a padlót. Minden valósághűen reagál a lőszer méretének függvényében. A Rainbow Six: Siege játékban a rombolás értelemteljes, annak kezelése sokszor a győzelemhez vezető út kulcsa.







Értékelések Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

Nincs vélemény a termékről.