Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2 + Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2 + Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 - PS3
Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 204833
UbisoftEN szinkron

Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2 + Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 [XBOX 360]



A csomag tartalmazza a Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 és a Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 játékokat.


Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

A több millió példányban elkelt Rainbow Six sorozat visszatér, ráadásul immáron külön franchisá váló alcímen: a Vegas második, a széria pedig vele a hatodik részével debütál jövő márciusban. Feltupírozzák a grafikus motort, immáron soha nem látott részletességgel merülhetünk majd el a bűn városában - a programhoz mellékelt számtalan új térkép egyikén. A történetet tovább folytatódik - miközben a már-már kötelezőnek tekinthető kampányon kívül kooperatív módban, valamint több, egymás elleni játékszabály szerint eshetünk egymásnak.

A legfrissebb információk szerint a játék során választhatunk immár férfi/női karaktereket egyaránt, s azokat némileg alakíthatjuk is. A fegyverek terén is történik majd némi változás, egészen pontosan 11 új gyilkoló eszköz áll majd a rendelkezésünkre. Ezen kívül két új játékmóddal bővül majd a kínálat, melyet 11 - a Raven Shieldből átültetett - többjátékos pálya követ. Az ígéretek szerint ezen kívül a továbbfejlesztett AI is okoz majd néhány kellemetlen meglepetést a játékmenet során, no meg a sztori is érdekes lesz: már csak azért is, mivel hogy ez egy prequel epizód lesz, tehát az előzményt dolgozza fel a folytatás.



Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

A Ghost Recon széria midig is a taktikai FPS - ek egy gyöngyszeme volt, és hatalmas rajongó tábort szerzett az első rész megjelenése óta. Tavaly tavasszal az Ubisoft az Advanced Warfighter - el vitt vérfrissítést a sorozatba és nem is rosszul. Bevallom valójában én először az AW - vel játszottam és egyből megfogott a különleges militarista hangulattal és remek játékmenettel rendelkező játék. Az AW - ben elsőként volt fizikai kártyák támogatása és megfelelő hardverrel igazán szép, next-gen látványt lehetett előcsalni belőle. Nekem egyedül a bajom annyi volt a játékkal hogy a kezelés nem midig volt elég mélyreható és egyértelmű + a gépigény igen magas volt és az egész játék valahogy sivárnak hatott ahhoz képest, hogy Mexikóváros-t alig-alig hagytuk el. Az akkori xbox360-as verziót nézve joggal irigykedhettek a PC verzióval játszók, hiszen az már akkor látszott, hogy konzolos verzió mennyivel jobban sikerült, mint a kiherélt PC-s. Az Ubisoft szerintem nagyon jól döntött, hogy a második rész esetében az Xbox verziót szinte egy az egyben átportolja PC- re. Ez szerintem több mint jó hír. Mivel az Xbox next-gen így egyértelmű hogy a grafikával nem lesz baj. A grafika sokkal élénkebb színeket, jobb füst és robbanás effekteket és nem utolsó sorban TPS nézetet. A nézetváltással némileg változik a játékmenet is, a konzolon szinte minden játékban megtalálható, fedezékrendszer bevezetésével. Azt gondolom a legtöbben tudják hogy a játékban a lényeg a csapat irányítás. Ez az második epizódban sokban fog változni az első részhez képest, megjelenik az orvos (medic) és a csapat kap egy mule - t ami természetesen nem egy szamár hanem egy páncélozott felszerelés és felderítő mini - APC, amit fedezékként is használhatunk majd. Lesz még UAV is ami a BF - eseknek ismerős lehet. Egyébként én külön örülök annak hogy lesznek majd jó kis küldetések amikben helikopterből kell majd osztani az ólom-áldást. A Cross Com rendszer is változik némileg, forgatható lesz a csapattársakon és lehet közben parancsolat is kiadni.

A storyval már az AW - ben se volt gond, abban elraboltak a lázadók Mexikóvárosban mindenféle elnököt, tábornokokat kellett kimentenünk vagy el kellet intéznünk itt-ott egy kisebb csapatot. A történet ismét egy mexikói-amerikai konfliktust fog feldolgozni. Ezúttal az USA déli határvidékén fogunk munkálkodni, ugyanis a mexikói lázadók már nagyobban nyomják és kész kis háborúba fogunk csöppeni, még lesz valami a panamai fegyvercsempészet körül is. A játékban 12 pályán kell majd végigküzdenünk magunkat, az első rész nagy buktatója volt a check pointos mentési rendszer, remélhetőleg most jobban megoldják. Külön öröm az ürömben hogy a multis kooperatív játékmódnak is lesz egy külön hadjárata. A multiplayerben majd visszaköszönnek még a régi jól bevált játékmódok, hamburger hill, team deathtmatch cooperativ. Feltupírozzák a multi klán és war támogatását, ami valljuk be az előző részben nem volt valami jó.

Egyelőre a PC-s verzióból nem nagyon kaptunk képeket, videókat. Eddig csak az Xboxos verzióból közöltek képeket és az Xbox LIVE - n már egy ideje elérhető egy single - demo is. A játék megjelenik még PS3-ra és PSP - re is.

A Ghost Recon AW 2 sokkal jobbnak ígérkezik mint az amúgy sem rossz eddigi részek, a feltupírozott grafika, normálisabb gépigény az új kezelőfelület remélhetőleg mind legalább olyan jól fognak működni mint Xbox - on működik.



Értékelések Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2 + Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Nincs vélemény a termékről.