Bayonetta 2 Nintendo SWITCH

Bruttó ár
20.490 Ft
Nettó ár: 16.134 Ft
 
Termék kódja: 379726
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 8.400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 12.090 Ft-ért

Bayonetta 2 [NSW]

A Bayonetta visszatér! A kritikusok által is elismert akciósorozat e csúcspontjában az elejétől a végéig a monitorjaid elé leszel szögezve. Csodálatos videókkal és harcokkal teli játék, amelyek minden eddiginél izgalmasabbak, ez a játék egyszerűen soha nem állítja meg az események folyását. Harcolj a városközpont fölé emelkedő repülőgép tetején. Mérd össze erődet a gyorsvonat tetején a kéz helyett ostorral ellátott óriás angyallal! És menj az egekbe, és harcolj a démoni szörnyekkel közvetlenül a felhőkarcoló tetején! A Bayonetta 2 egyszerűen nem fukarkodik a stílussal.

Az új fegyverekkel és képességekkel felvértezve Bayonetta tanácstalanul hagyja ellenségeit az új mozdulatok és gyötrelmes támadások özönében. Mágikus pontokért cserébe Bayonetta mostantól démoni szörnyeket idézhet meg Umbra Climax új képességével, és halálos támadásokat indíthat el.

Választhatsz normál és érintéses játékstílus között. Normál módban egy egyedi vezérlőrendszert használhatsz, amely csak a Bayonetta játékból ismert, és amelyet az előző játék több ezer játékosa is jóváhagyott. Ezzel szemben az érintéses módban egy teljesen új játékstílus áll rendelkezésedre, amely mindenkinek megfelel, aki nem szokott akciójátékokhoz, vagy egyszerűen valami újat keres. Használhatod a Wii U GamePad érintőképernyőjét Bayonetta irányításához, és mozdulatainak, támadásainak és az ellenséges támadások elkerülésének vezérlésére.



  • Bayonetta régi barátja és Umbra boszorkánya, Jeanne nem játszható karakterként jelenik meg a játékban, segít Bayonettának kombinált támadásokat végrehajtani és erős ütéseket mérni az ellenségekre.
  • Vedd le az akciót a nagy képernyőről! A Bayonetta 2 csak a Wii U GamePaden való játékot támogatja tévé használata nélkül, így családtagjaid filmeket nézhetnek, miközben Te élvezed a Bayonetta 2 játékot.






  • Értékelések Bayonetta 2

    Nincs vélemény a termékről.