Tom Clancy’s Splinter Cell Collection PC DVD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 203806
UbisoftEN szinkron

Tom Clancy’s Splinter Cell Collection [PC DVD]

A csomag tartalmazza a Tom Clancy's Splinter Cell, a Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow, a Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory és a Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent játékokat.


Tom Clancy's Splinter Cell
Bújj Sam Fisher bőrébe, az NSA "Black - Ops"egysége ügynökének bőrébe. Sam a legmodernebb technológiákkal felszerelve hatol be az ellenséges területre, hogy megsemmisítse az ellenfelet, és bármilyen maga után hagyott nyom nélkül le is lépjen.

  • Új szintű kém akciók
  • A küldetések során félni fogsz
  • Hihetetlenül valósághű akciók a világ minden táján


  • Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

    2006 - ban az Amerikai Egyesült Államok katonai támaszpontot létesít Kelet - Timorban a világ legfiatalabb demokráciájának védelmére. Az Amerika ellenes egységek Indonéziában egyesültek egy gerilla vezér vezetése alatt, amit még a korrupt Indonéz kormány is támogat. Suhadi emberei megtámadják a Jakarta - i amerikai nagykövetséget, ahol túszokat is ejtenek.

    Neked újra Sam Fisher bőrébe kell bújnod, és bele kell vetned magad az akció közepébe. A célod a túszok megmentése és értékes információk megszerzése, amik még nagyobb veszély feltárását teszik lehetővé.

    A Splinter Cell: Pandora Tomorrow az eredeti stealth akció, a Splinter Cell folytatása, ami megszerezte a játékosok és a folyóiratok elismerését is. A feladatod különféle küldetések teljesítése világszerte a lehető legnagyobb titokban. A már úgy is remek játék fejlesztéseken ment keresztül, nem csak grafikai oldalon. Új mozdulatok is helyet kaptak a tárgyak és az akciók mellett, és végre hálózaton keresztül elérhetővé vált a multiplayer is.



  • A profi kém legújabb története
  • Javított grafika, filmes átvezetések
  • Új mozdulatok az akadályok leküzdésére
  • Legmodernebb kémfelszerelés és fegyverek
  • Három játéktípus több játékos számára, amik a singleplayer kampány történetén alapulnak
  • Multiplayerben zsoldosok és kémek kerülnek egymással szembe
  • A zsoldosok erős támadó fegyverekkel, aknákkal, csapdákkal vannak felszerelve
  • A kémek nem tudják lelőni a zsoldosokat, de hatásos fegyverük van az ártalmatlanításukra, és éjjellátókkal és hő kamerákkal vannak felszerelkezve


  • Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

    2008 - t írunk. A városi áramkimaradások, a bank- és tőzsdei rendszerek szabotázsai, a kormány védelmi rendszerébe való behatolások mind az informatikai háború megnyilvánulási formái. Annak érdekében, hogy az ilyen támadások kivédhetők legyenek, a titkos szolgálatok ügynökei kénytelenek mélyen elvegyülni a terrorista hálózatokban, hogy értékes információkhoz juthassanak akár az inkognitójuk felfedése mellett. Sam Fisher - NSA ügynök - bőrébe bújva kell részt venned a titkos küldetésben. Ahhoz, hogy elérd a célod, puszta kézzel kell ölnöd, fegyver prototípusokat kell használnod, használnod kell a kém felszerelést és el kell rejtőznöd az ellenség előtt. Egyes küldetésekben csak magadra számíthatsz, míg más küldetésekben kihasználhatod a csapatmunka előnyeit.

    A kémstory új része az elődök sikerére alapoz, és egy kis Pandora Tomorrow stílusú kitérő után visszatér az informatikai háború témájához. Sam újra a történések kellős közepén találja magát, de ezúttal sokkal veszélyesebb ellenfelekkel kerül szembe, mint legutóbb. Szerencsére Sam ismeretei is bővültek, gazdagodott a felszerelése és nőtt a tűzereje. A helyzetet azonban meg lehet oldani lövöldözés nélkül is, de nem muszáj. csak úgy, mint az ellenségeidnek, Neked is alkalmazkodnod kell.



    Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

    A Sam Fisher, az amerikai titkos ügynök történeteit elmesélő sorozat immár negyedik része Kelet – Ázsiába visz. Ott is rögtön egy börtönbe, ahol a főhős éppen kényszerű pihenőjét tölti. Sam ezúttal senki másra nem számíthat, csakis önmagára és a képességeire. A modern technika ezúttal felejtős...
    A játék azonban nem csak a börtönről szól. Amint sikerül megszöknöd a legújabban leakasztott terrorista komákkal, be is épülsz a JBA nevű szervezetükbe, ahol rengeteg érdekes feladatot kell majd megoldanod (ejtőernyős ugrás, búvárkodás, stb.)

  • Az előző részben is használt motor javított változata került be alapként
  • Javított AI
  • Új mozgások Samnek

  • Értékelések Tom Clancy’s Splinter Cell Collection

    Nincs vélemény a termékről.