Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 PS3

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 4719
UbisoftEN szinkron

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 [PS3]

A Ghost Recon széria midig is a taktikai fps-ek egy gyöngyszeme volt, és hatalmas rajongó tábort szerzett az első rész megjelenése óta. Tavaly tavasszal az Ubisoft az Advanced Warfighter-el vitt vérfrissitést a sorozatba és nem is rosszul. Bevallom valójában én elösször az AW.-vel játszottam és egyből megfogott a különleges militarista hangulattal és remek játékmenettel rendelkező játék. Az AW-ben elsőként volt fizikai kártyák támogatása és megfelelő hardverel igazán szép, next-gen látványt lehetett előcsalni belőle. Nekem egyedül a bajom annyi volt a játékkal hogy a kezelés nem midig volt elég mélyreható és egyértelmű + a gépigény igen magas volt és az egész játék valahogy sivárnak hatott ahoz képest hogy Mexikóváros-t alig-alig hagytuk el. Az akkori xbox360-as verziót nézve joggal irigykedhettek a PC-sel játszók, hiszen az már akkor látszott hogy konzolos verzió mennyivel jobban sikerült, mint a kiherélt PC-s. Az Ubisoft szerintem nagyon jól döntött hogy a második rész esetében az xbox-os verziót szinte egy az egyben átportolja PC-re. Ez szerintem több mint jó hír. Mivel az xbox next-gen így egyélrtelmű hogy a grafikával nem lesz baj. A grafika sokkal élénkebb szíeneket, jobb füst és robbanás effekteket és nem utolsó sorban TPS nézetet. A nézetváltással némileg változik a játékmenet is, a konzolon szinte minden játékban megtalálható, fedezékrendszer bevezetésével. Azt gondolom a legtöbben tudják hogy a játékban a lényeg a csapat irányítás. Ez az második epízódban sokban fog változni az első részhez képest, megjelenik az orvos (medic) és a csapat kap egy mule-t ami természetesen nem egy szamár hanem egy páncélozott felszerelés és felderítő mini-APC, amit fedezékként is használhatunk majd. Lesz még UAV is ami a BF-eseknek ismerős lehet. Egyébként én külön örülök annak hogy lesznek majd jó kis küldetések amikben helikopterből kell majd osztalni az ólom-áldást. A Cross Com rendszer is változik némileg, forgatható lesz a csapattársakon és lehet közben parancsolat is kiadni. A storyval már az AW-ben se volt gond, abban elraboltak a lázadók Mexikóvárosban mindenféle elnököt, tábornokokat kellet kimentenünk vagy el kellet itnéznünk itt-ott egy kisebb csapatot. A történet ismét egy mexikói-amerikai konfliktust fog feldolgozni. Ezúttal az USA déli határvidékén fogunk munkálkodni, úgyanis a mexikói lázadók már nagyobban nyomják és kész kis háborúba fogunk csöppeni, még lesze valami a panamai fegyvercsepészet körül is. A játékban 12 pályán kell majd végigküzdenünk magunkat, az első rész nagy buktatója volt a check pointos mentési rendszer, remélhetőleg most jobban megoldják. Külön öröm az ürömben hogy a multis cooperativ játékmódnak is lesz egy külön hadjárata. A multiplayerben majd visszaköszönnek még a régi jól bevált játékmódok, hambrger hill, team deathtmatch cooperativ. Feltupirozzák a multi klán és war támogatását ami valljuk be az előző részben nem volt valami jó.

Egyelőre a PC-s verzióból nem nagyon kaptunk képeket, videokat. Eddig csak az xboxos verzióbol közöltek képeket és az xbox live-n már egy ideje elérhető egy single-demo is. A játék megjelenik még PS3-ra és PSP-re is.

A Ghost Recon AW 2 sokkal jobbnak igérkezik mint az amúgy sem rosz eddigi részek, a feltupirozott grafika, normálisabb gépigény az új kezelőfelület remélhetőleg mind legalább olyan jól fognak működni mint xbox-on működik.

Értékelések Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Nincs vélemény a termékről.