Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 - PS4Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 - PS5Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 - XBOX ONETony Hawk’s Pro Skater 1+2 - NSW
Bruttó ár
17.990 Ft
Nettó ár: 14.165 Ft
 
Termék kódja: 430565
ActivisionEN szinkron
Szeretél megtakarítani 4.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 13.890 Ft-ért

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 [Xbox Series X|S]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Készülj fel, mert az elismert Tony Hawk Pro Skater sorozat első két játéka teljesen újrakészítve és egy csomagban van. A Vicarious Visions remasters fejlesztette ki. A generációt meghatározó játékok visszatértek, és ötvözik az eredeti szinteket, a klasszikus korcsolyázókat, a régi iskolai trükköket, az eredeti játékok ikonikus dalait, mindent, amit a rajongók a 90-es és 2000-es évekből emlékeznek hozzáadott textúrákkal, HD grafikákkal, új trükkökkel és ikonikus vezérlőkkel. szuper nagyszerű játékélményt nyújt a játékosoknak. A Tony Hawk Pro Skater 1 és 2 csodálatos HD grafikája még hosszabb kombókat tesz lehetővé a játékosok számára még részletesebben. Az új trükkök, titkok és egyéb felfedezendő tartalmak teljesen új szintre emelik a játékot! A Tony Hawk Pro Skater 1 és 2 számos játéklehetőséget is támogat online multiplayer módokkal. Az új remaster tartalom még a korábbiaknál is több célt tartalmaz, valamint további kihívásokat, amelyek tovább növelik játékélményét. Hozzon létre egy parkot és hozzon létre egy korcsolyázó módot! De most jön a szerkesztő új és erőteljesebb fejlesztésekkel, például a park vagy a korcsolyázó létrehozásával. A játékosok megoszthatják új parkjaikat online a barátaikkal, átdolgozhatják a már megosztott parkokat és hozzáadhatják a márkádat, valamint rengeteg lehetőséget kínálnak a korcsolyázóknak. A leghíresebb arcok visszatértek! Tony Hawk, Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Chad Muska és az eredeti játékok korcsolyázóinak többi része visszatért és HD részletességgel felélesztve.

Értékelések Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Nincs vélemény a termékről.