SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PC játékok  ► Stratégiai  ► 

Total War: Rome 2 CZ (Spartan Edition)

 Total War: Rome 2 CZ (Spartan Edition)
ÁR (BRUTTÓ)
6.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 328197
SEGA 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő EN szinkron
 
 

LEÍRÁS: Total War: Rome 2 CZ (Spartan Edition) [PC DVD]

328197
Csomag tartalma: Total War: Rome 2, Total War Rome 2: Spárta haragja.

Total War: Rome 2

Hozd létre a világ első szuperhatalmát, és irányítsd az antik kor hihetetlen méretű katonai gépezetét! Győzd le az ellenfeleidet katonai, gazdasági vagy akár politikai eszközök felhasználásával. A fejlődésedet a követőid csodálni fogják, de vigyázz, mert az irigységet és kapzsiságot is magával hoz még onnan is, ahonnan azt nem várnád, a szövetségeseid közül.

Elárulnak majd, vagy Te leszel az aki először számol el az egykori barátokkal? Mennyit vagy hajlandó áldozni a Római víziód érdekében? Harcolni fogsz a köztársaság megmentéséért vagy inkább egyedül - diktátorként vagy császárként - szeretnél uralkodni?


 • A méltán elismert Total War sorozat alkotói új standardot határoztak meg a stratégiai játékokban és kitolják az RTS és a fordulós játékmenet határait.
 • Epikus fordulós kampány mód, amiben leigázhatod a világot, méghozzá bármilyen, Neked tetsző módon.
 • Élvezd a csaták izgalmait, amikor a római katonai gépezet harcba indul. Irányítható szereplők tízezrei csapnak össze, hihetetlenül részletes kivitelezésben.
 • Látogasd meg az exotikus ókori városokat, élvezd a hihetetlen részletességgel kidolgozott seregek látványát. Az új kameráknak köszönhetően szinte bármilyen szemszögből megnézheted a harcokat.
 • Teljes mértékben testre szabható élmény, míg a teljesítmény a számítógépedhez optimalizálható, hogy a specifikációd ne akadályozhasson a Rome 2: Total War kipróbálásában.

 • Total War Rome 2: Spárta haragja
 • Spárta haragja a Total War: RRome 2 játék egy egészen új bővítménye, amely a helénia világára összpontosít, és a peloponéziai háborúk történésébe vonja bele a játékost. 
 • I.e. 432 írunk, a görög városállamokban zavargások zajlanak. A Peloponéziai liga a virágzó Aténnak köszönhetően Spárta, Korintosz és a boióti liga független területe, mellyel a törékeny politikai egyensúlyt olyan pontra helyezik, ahonnan már nincs visszatérés.
 • Annak ellenére, hogy a többi frakció Atén aroganciájára szabad alianciát nyitott, minden állam megőrizte szuverenitását.
 • Közben a hatalmas Perzsa birodalom a távolból figyeli a történéseket, és készíti a hadseregeit, hogy a heléniai világ zavarát előnyére fordítsa...
  • A kampány térképe a legidősebb időszakot fejezi ki, amely a Total War sorozatban eddig megjelent. Részletesen jeleníti meg az i.e. 432 élő görög világot, és magába foglal 22 tartományt, amelyek 78 görög területen helyezkedik el, görök szárazföldeken és szigeteken, Jón-tengeren terülnek el.
  • A Spárta haragjában Atén, Korintosz, Spárta és Boiót nevében játszhat. Minden frakció saját jellemvonásokkal rendelkezik, egységleírásokkal.Ezen kívül minden kampányban megjelennek híres tábornokok és vezérek, mint pl. Lysandros spártai tábornok, vagy Szókratész aténi filozófus.
  • Tekintettel a frakciók felállására Spárta különféle hadseregekkel rendelkezik, amely a szárazföldi háborúk során annak dominanciáját tükrözik.
  • Az öreg görögök nagy sportolók voltak, minden évben olimpiai, pythiai, isthmiai, nemeai ünnepségeket rendeztek. Mindegyikre sor kerül a naptárban, rengeteg lehetőség közül választhat.
  • A Spárta haragja egy egészen új technológiai fával érkezik, amely a kor katonai, tengerészeti és gazdasági fejlődését tükrözi. Annak 6 ága lehetővé teszi a katonai, tengerészeti és támogatási technógia, filozófia, esztétika és matematika területek fejlesztését.
  • A Spárta haragja frakció a Perzsa birodalom kivételével a heléniai kultúra alá tartozik. Ezért a kultúrát törzs helyettesíti. Minden frakció egy görög törzs alá esik. Amíg a négy frakció a görög törzsek polgári zavargásaitól mentesek, az államokkal való tárgyalásaik során jelentős diplomáciai igénybevétellel kell megelégedniük, amelyek nem eredeti görögök!
  • A perzsa birodalom a térkép nyugati részén helyezkedik el, és a görög ügyekbe jelentősebben nem avatkozik bele. Amint egy görög állam erőteljesebben felülemelkedik a többi fölé, a perzsák fokozzák katonai beavatkozásaikat, hogy térdre kényszerítsék.
  • Minden frakció új egységgel rendelkezik, amely a görög történelem adott időszak harci stílusát tüktözi. A görög frakció nagy hangsúlyt fektet a hoplitokra, a támogató elemekre, amely lehetővé teszi több harci helyzetre való reagálást, nagy taktikai variabilitást hozva. Gyalogos egységekkel találkozhat, amelyek specializáltak, és gyors támogatás biztosítanak. Nagy számban fogadhat fel gyalogosokat.
  • A görög tengerészet gerince a taktikus variációk. A szállító egységek többet jelentenek egy harci hajónál, a tengeri harcok során már nem foglalhatnak el, szállhatnak meg semmit. Ezzel korlátozódnak a szállító konvojok előnyei.
  • A több mint 50 új tengeri és szárazföldi egység között speciális és legendár hadseregekkel találkozhat, mint a Halhatatlan Lándzsások, Spártai hoplitás és Skrititai-ok.

  A Spartan Edition további tartalma:
  • Imerator Augustus campaign Pack letölthető bővítmény (új kampányt tartalmaz, amely hosszát és terjedelmét illetően az eredeti kampány konkurenciája).
  • Greek States Culture Pack letölthető bővítmény (3 egyedi frakciót tartalmaz: diplomata Atén, ügyes Epirus, impozáns Spárta)
  • Daughters of Mars letölthető bővítmény (7 új egységet tartalmaz: Gladiatrices, Mercenary Kushite shieldwomen, Lusitani Swordswomen, cimbri Bow-Women, Sperar Gladiatrices, Gorgo’s Skirmishers és Spearwomen).


  A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!


  A cím a következő nyelvi honosításokat tartalmazza:
   EN szinkron DE szinkron CZ feliratok PL feliratok
  Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Total War: Rome 2 CZ (Spartan Edition) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Total War: Rome 2 CZ (Spartan Edition) katalógusba hozzáadva: 08.10.2015.
  Súvisiace produkty


  Total War: Rome 2 CZ (Spartan Edition) - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  6447 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés