SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Akció  ► 

Transformers: The Game

 Transformers: The Game
EGYÉB PLATFORMOK

Transformers: The Game - WiiTransformers: The Game - PS3Transformers: The Game - PC DVD
ÁR (BRUTTÓ)
5.990 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 7517
Activision 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Transformers: The Game [XBOX 360]

Szomorú története van az alakváltó robotoknak.

Bolygójukon, a Cybertron-on békés volt az élet egészen addig, amíg a gonosz álcák, Megatron vezetésével meg nem akarták szerezni az Örök Szikrát, azt a csodálatos kockát, amely az életet adta a robotoknak. Hatalmas háború alakult ki a robotok között, az Álcák útjába csak az Autobotok, és hős vezetőjük, Optimus Fővezér állhatott. A háború azonban véres volt és hosszú, és teljesen lakhatatlanná tette a gépek anyabolygóját. Elhagyták hát otthonukat a robotok, és az Örök Szikra keresésével együtt új lakhelyet is kellett találniuk.

Megatron, a gonoszok vezére megtalálta a kockát a Földön, ám a Déli-Sark jegébe zuhant, és megfagyott. 1897-ben felfedezők egy csoportja, Archibald Witwicky vezetésével rátalált Megatron-ra, és később az Egyesült Államokba szállították. Optimus Fővezér, és a többi Autobot is rátalált a Földre, de velük együtt Megatron segítői is megérkeztek. Elkerülhetetlen, hogy most itt csapjanak össze életre-halálra.

A Transformers: The Game a legendás 2007-es mozifilm történetét eleveníti fel, illetve az játszható újra különböző szemszögekből. A játék egy külső nézetes akciójátékként funkcionál, és több szereplő is irányítható benne. Minden robotnak négy támadási lehetősége van. Egy gyors és egy erős fegyver, kézi támadás, és a képesség, hogy tereptárgyakat dobjanak a másikhoz.

A városban szinte minden használható fegyverként is, autók, fák, lámpaoszlopok, stb. Mivel a játék szereplői járművekké tudnak alakulni, ezért vannak autós üldözések, versenyek is benne. Némelyik küldetés időhatáros, ezt minél kevesebb idő alatt kell teljesíteni. Nemcsak a fő történeti szálon lehet haladni, a városban elszórva akadnak mellékküldetések is, sőt, gyűjtögethető extrák, például energiakockák és emblémák. Ezeket szorgosan gyűjtögetve különböző extrák nyílnak meg, például trailerek, kulisszák mögötti fotók, illetve a karakterek különböző színváltozatai.

A Transformers: The Game által újraélheted a film eseményeit, az Álcák és Autobotok harcát, és az emberiség megmentését.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Transformers: The Game -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Transformers: The Game katalógusba hozzáadva: 27.04.2007.
Súvisiace produkty


Transformers: The Game - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
40675 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés