Tron: Evolution Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tron: Evolution - PS3Tron: Evolution - XBOX 360
Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40294
DisneyCZ feliratok

Tron: Evolution [PC DVD]



A Tron már 1982 – ben előjelezte a számítógépes grafikák filmekben való elterjedésének lehetőségét. A történet egy digitális világban játszódik, ahol a virtuális karakterek vetélkednek egymással. Tehát már 1982 – ben megjelent a videojáték a filmvásznon.

Maga a játék a film történései előtt játszódik, és igyekszik kiegészíteni azokat egy új történettel és háttérrel. 1982 – tól a technika hétmérföldes léptekkel halad, ami garancia a tökéletes grafikai kidolgozásra, és a művészi teljesítményre, ugyanúgy, mint a filmben, ahol Olivia Wild is megjelent, aki ismerős lehet a Dr. Houseból (Tizenhármas) vagy a Donelly klánból (The Black Donellys).

Lépj be Te is a Tron világába, mint egy biztonsági program, amit Kevin Flynn készített, és védd a hálózatot az ellenségtől, ami semmihez sem hasonlít, amit ember valaha is láthatott. Fedezd fel a Tron világát, és áld át az izgalmas kalandokat. Állj szembe a könyörtelen ellenfelekkel a harcokban és a versenyekben. Egy pillanat alatt át tudsz váltani a story módból online módba, ahol a csatákban a játék hálózat feletti uralomért küzdesz, akár 10 játékos ellen.



Értékelések Tron: Evolution

Nincs vélemény a termékről.