Tropico 5 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
4.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 347524

Tropico 5 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

El Presidente bőrébe bújva kell magadhoz ragadnod a nem túl népszerű sziget, Tropico irányítását a korai kolonizációs időkben, és mindent meg kell tenned azért, hogy az évszázadok során mindig fejlődjön a sziget. Ez azzal is jár, hogy ki kell elégítened az embereid állandóan változó igényeit, figyelned kell a pihenni nem akaró ellenzékre és a frakciókra és meg kell erősítened a saját dinasztiád alapjait. Az uralkodásod évei során a fontos funkciókba a saját népes családod tagjait nevezheted ki, hogy biztos lehess abban, hogy az öröklés során nem fog illetéktelen kezekbe kerülni a vagyon. Mutasd meg, hogy képes vagy túlélni a világháborúkat, képes vagy hasznot húzni a válságból és a nehézségekből előnyt tudsz kovácsolni a saját birodalmad számára!

  • Forradalmian új design ad új identitást a játéknak
  • Kövesd figyelemmel Tropico szigetének változását
  • Kooperatív és kompetitív multiplayer akár 4 játékos számára, mindegyikük saját birodalommal
  • Gondoskodj róla, hogy a fontos pozíciókban a saját emberid üljenek


  • Értékelések Tropico 5 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.