TrueCam M7 GPS dual

Bruttó ár
59.990 Ft
Nettó ár: 47.236 Ft
 
Termék kódja: 408933
TrueCam

TrueCam M7 GPS dual [TRCM7GD]

Elöl és hátul is van szeme

A TrueCam M7 GPS Dual mágneses autókamerával könnyebben megoldhatók az út során felmerülő kellemetlenségek. Az elülső Full HD kamera folyamatosan figyeli, hogy mi történik a jármű előtt, a hátsó HD pedig a lökhárítót őrzi. A mágneses tartónak köszönhetően a kamera bepattintása vezetés előtt mindössze egy másodpercet vesz igénybe. Ráadásul a 36 országban elérhető radaradatbázissal és GPS-szel könnyedén elkerülheti a bírságot.

Miért válasszam

  • Készen áll, mielőtt még bekötné magát - Már a TrueCam M5 Wi-Fi-nél volt egy forradalmian új mágneses tartó a lehető leggyorsabb telepítés érdekében. Az M7 szintén rendelkezik ezzel. Szuper könnyű kezelhetőségre és maximális védelemre számíthat egy ütköző formájában, amely kiegészíti a mágnest, és rendkívül rossz úton is megtartja a kamerát. Az új autókamerát mágneses GPS-modullal és fémlencsével is ellátták. Rögzítse az opcionális mágneses polarizációs CPL szűrőt a szélvédő nem kívánt tükröződésének eltávolításához.
  • Két kamera= kettős védelem - A felvétel minősége határozza meg a kamera hozzájárulását. Élesnek és simanak kell lennie, hogy gyorsan felismerje az apró tárgyakat, például a rendszámtáblákat vagy az arcokat. Pontosan erre képes a TrueCam M7, és egyben védi az autó elejét és a hátát is. Az elülső kamera Full HD felbontásban készít felvételt 30 FPS mellett, 150°-os széles látószögben. A hátulja állítható, HD-ben rögzít, és a szélvédőre is helyezheti és az autó belseje felé irányíthatja. Így könnyen lefilmezhető, mi történik a fülkében – ideális egy taxisofőr számára.
  • Állandó védelem 24/7 - A legtöbb autókamerának napközben működik jól. De a kenyér megtörik rossz fényviszonyok között. Az objektív és a TrueCam M7 optikai érzékelő automatikusan alkalmazkodik a szürkülethez és a sötétséghez, és tiszta videót rögzít, amelyet baleset esetén bizonyítékként használhat. A WDR funkció segítséget nyújt az alagútból való kilépéskor vagy a szembejövő autóval való találkozáskor.
  • Mindennel megbirkózik, mint egy igazi TrueCam - A TrueCam M7 szinte mindenről maga gondoskodik. A felvétel automatikus indításának köszönhetően soha nem felejti el elindítani. A memóriát nem kell kézzel törölni, a fényképezőgép maga törli a legrégebbi felesleges felvételt. A G-szenzort is használja az ütközés észlelésére és a videó automatikus zárolására. Egy gombnyomással zárolhatja a megtartani kívánt videókat.
  • Biztonságos tápegység hosszú élettartammal - A klasszikus akkumulátor helyett egy biztonságosabb, sokszorosan hosszabb élettartamú kondenzátort használ. Ez könnyen megbirkózik a hőmérséklet-változásokkal. Ugyanakkor tulajdonságai nem romlanak az idő múlásával. Ahhoz, hogy a fényképezőgép rögzítsen, mindig rá kell kötni a tápegységre, ami az autókameráknál magától értetődő.
  • Biztonságban a parkolóban is - Volt egy figyelmetlen sofőr, aki parkolásnál meghúzta autóját? Ebben a parkoló üzemmóddal rendelkező TrueCam M7 is segít. A G-szenzor érzékeli az ütközést, mindkét kamera azonnal bekapcsol és elkezdi a felvételt. Hagyja bedugva a kamerát, és a bizonyíték már meg is van.
  • Professzionális felvételek a CPL-nek köszönhetően (kiegészítő jelleggel) - Az opcionális polarizáló szűrőnek köszönhetően a felvételek tökéletesek lesznek. Polarizál, mert csökkenti a fény mennyiségét és pontosan annyi napfényt enged át, amennyi szükséges. A videó maga így jobb kontrasztot és színeket kap. Továbbá, a CPL szűrő megakadályozza a nem kívánt tükröződést a szélvédőn. Az eredmény hibátlan és gazdag színek.

Technikai specifikáció

Elülső kamera videófelbontása Full HD (1920×1080) @ 30 fps, HD (1280×720) @ 60 fps, HD (1280×720) @ 30 fps
Hátsó kamera videó felbontása HD (1280×720) @ 30 fps
Elülső kamera látószöge 150°
Hátsó kamera látószöge 130°
Videóformátum MOV, kompresszió H.264
Fényképek felbontása 2 MP
Fényképek formátuma JPEG
Hang Beépített némító mikrofon
LCD kijelző 2" 320×240
Memória Micro SD akár 64 GB
Funkciók mágneses tartó, WDR, parkoló üzemmód, mozgásérzékelés , G-senzor, hurokfelvétel, fájlvédelem, automatikus indítás, mágneses GPS modul radarérzékeléssel, mágneses CPL szűrő (opcionális)
Menü nyelvei Szlovák, Cseh, Angol, Német, Lengyel, Magyar
Tápegység Szuperkondenzátor
Méretek 69 × 45 × 34 mm

Csomag tartalma:

Fedélzeti kamera TrueCam M7 GPS Dual
Hátsó kamera
Mágneses GPS modul
Mágneses tartó 3M matricával
Autós szivargyújtó adapter két USB kimenettel
Micro USB tápkábel 3 m hosszúsággal
Hátsó kamera csatlakozó kábele
Micro SD / USB adapter fájlok PC-re átviteléhez
USB adatkábel a GPS modul frissítéséhez
Csere 3M matrica a tartó üvegre való ismételt visszahelyezéséhez (2×)
3M tápkábel tartó (5×)
Védőtok tároláshoz és szállításhoz
Hátsó kamera csatlakozó kábel
Kábelszerszám
Útmutató


Értékelések TrueCam M7 GPS dual

Nincs vélemény a termékről.