TT Isle of Man 2: Ride on the Edge Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ TT Isle of Man 2: Ride on the Edge - PC DVDTT Isle of Man 2: Ride on the Edge - XBOX ONETT Isle of Man 2: Ride on the Edge - NSW
Bruttó ár
16.290 Ft
Nettó ár: 12.827 Ft
 
Termék kódja: 405869
BigBenEN szinkron
Szeretél megtakarítani 3.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 12.690 Ft-ért

TT Isle of Man 2: Ride on the Edge [PS4]

Versenyezni veszélyes sebességgel nagyjából 60 kilométernyi rendkívül technikás pályán, amely valós vezetési képességeket igényel... ilyen kihívás vár a TT2 játékban! Több új elem is rád vár: nyitott világ, átdolgozott fizika, klasszikus motorok, stb.

Kétség kívül az egyik legveszélyesebb motoros versenyzésről van szó a világon. A TT Isle of Man - Ride On the Edge 2 játékban, képességeinket bizonyíthatjuk különböző bajnokságokon, hogy végül leküzdhessük a Snaefell Mountain Course-t, a 60 kilométer hosszú pályájának kanyargós és egyenes szakaszait, melyek a képességeink határait feszegetik.

A TT2 kínál 17 további pályát, 18 különböző motort, beleértve a klasszikus modelleket és hivatalos versenyzőket. Most még realisztikusabb hála az átdolgozott fizikának és a hűen reprodukált menet közbeni mozdulatoknak. Tuningold motorodat, fejleszd teljesítményét, és kövesd figyelemmel az adatokat valós időben, hogy versenyképes maradhass.




Értékelések TT Isle of Man 2: Ride on the Edge

Nincs vélemény a termékről.