Turok Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Turok - PC DVDTurok - PS3Turok - NSW
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 33413
DisneyEN szinkron

Turok [XBOX 360]

  • A nagysikerű és híres FPS sorozat, a Turok egyfajta újraindulásának lehetünk szemtanúi a legújabb epizód révén. A Turok egy különleges sci-fi univerzumban játszódó lövöldözős játék. Főhőse, Joseph Turok korábban a Farkas Osztag tagja volt, amely osztagot Kane tábornok vezetett. Turok később kiesett a csapatból, és a Whiskey Company alkalmazottja lett, amely csoport feladata, hogy az időközben eltűnt Kane-t felkutassa és visszavigye a Földre. A Whiskey Company csapatában először nagyon kinézik Turokot, nem nagyon akarják befogadni. Később ez gyökeresen megváltozik...

  • Kane felbukkant egy távoli, terraformált bolygón, és kiderül, hogy a Mendel-Gruman óriáscég egyik magánhadseregét vezeti. Ahogy Turok és csapata közelednek a cél felé, űrhajójukat lelövik, és a bolygó sűrű dzsungelébe zuhannak. Hamarosan rájönnek, hogy a bolygón gyorsított evolúció uralkodik, a dzsungelt pedig dinoszauruszok lakják. Velociraptorok és T-Rexek támadnak a csapatra, sőt, ennél jóval fenyegetőbb élőlényekkel is lesz dolguk. A feladat azonban nem változott: Meg kell találni Kane-t, és ki kell iktatni, bármi áron. Ehhez pedig Turok a legalkalmasabb ember.

  • A játék a harcok mellett hagy hangsúlyt fektet a veszélyes környezetben történő túlélésre. Az emberi ellenfelek mellett sokszor állatokkal is meg kell küzdeni. Ám ha ügyes a játékos, eszközként is használhatja őket, hogy az ellenséget támadják meg. A dinoszauruszok ugyanis senki oldalán nem állnak, ugyanúgy széttépik Kane katonáit, mint a főszereplőt.

  • A játékban továbbá lopakodni is lehet. Mivel a történet nagy része a dzsungelben játszódik, a növényzet takarásában lehet maradni, és csendesen lehet gyilkolni az ellenséget. Turoknak van egy kése, ezzel tud lopakodásból, hangtalanul ölni, nemcsak embert, hanem akár egy figyelmetlen dínót is. A kést önvédelemre is lehet használni. Ha például egy állat megtámadja Turokot, a kés segítségével tud kiszabadulni az állkapcsok közül.

  • Természetesen lőfegyverek széles arzenálja is rendelkezésre áll, olyanok is, amelyeket megszokhattunk már az FPS-ekben, de szokatlan, futurisztikus fegyverek is használhatók. A minél látványosabb grafika elérésének érdekében a Turok az Unreal Engine 3 grafikus motort használja, különös figyelemmel az élethű texturákra, az ellenfelek mesterséges intelligenciájára és a részecske effektekre. Az eredmény egy izgalmas, látványos akciójáték, amely egy új, szélesebb közönségnek mutathatja be a Turok franchise-t.

  • Értékelések Turok

    Nincs vélemény a termékről.