SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► RPG  ► 

Two Worlds

 Two Worlds
EGYÉB PLATFORMOK

Two Worlds - PC DVD
ÁR (BRUTTÓ)
6.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 31738
SouthPeak 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett Angol változat
 
 

ELÉRHETŐ HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN IS

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

ELÉRHETŐSÉG: Raktáron
HASZNÁLT TERMÉK
ÁR (BRUTTÓ)
4.990 Ft
Kúpiť

LEÍRÁS: Two Worlds [XBOX 360]

 • A Two Worlds egy nagyszabású fantasy szerepjáték, amely egy hatalmas kalandot tár fel a játékos előtt. A játékmenete teljesen nyílt. A játékos bármikor bárhová mehet, és bármilyen mellékküldetést elvállalhat. Ám van egy fő történeti szál is, amelyet mindenképp érdemes megcsinálni. A főhős húgát rejtélyes erők elrabolják és bebörtönzik. Váltságdíjat követelnek érte, ám valójában ez csak álca: Ezek az erők ki akarják nyitni Aziraal, az orkok istenének sírját, hogy aztán a gonosz ork erőkkel lerohanják és igába hajtsák az egész világot. A Two Worlds hőseként ezt a tervet kell meghiusítanod, és le kell számolnod a gonoszokkal.

 • Ellentétben már szerepjátékokkal, a Two Worlds-ben nincsenek előre meghatározott karakterosztályok. A karakter fejlődésekor különböző képességek között szabadon oszthatóak szét a fejlődési pontok, ezáltal folyamatosan, dinamikusan változik a figura harcstílusa, ezzel maga a játékmenet is. Ha a játékos meghal, egy közeli templomban élesztik újjá. A Two Worlds világában ugyanis létezik ez a tudomány. A játék világa, Antaloor tele van barlangokkal, falvakkal, városokkal, teleportokkal, és sok más látnivalóval, amelyeket szabadon be lehet járni és fel lehet fedezni. A teleportok segítségével a már felfedezett régiók között lehet egy szempillantás alatt közlekedni. Az utazáshoz nemcsak ezt, hanem lovakat is igénybe lehet venni.

 • Barangolásaid során számos ellenség áll majd utadba. A többi hasonló szerepjátékhoz képest a Two Worlds-ben nem élednek újjá az ellenfelek, ha egyszer már meghaltak, viszont jóval több van belőlük. Utazásaid során szabadon válogathatsz a mellékküldetések közül, és közben döntéseket hozhatsz, hogy a jó vagy a rossz utat járod-e. Viselkedésedtől függ a világ hozzád való viszonya, és befolyásolja a játék végét is. Több befejezés létezik ugyanis.

 • A játékban összesen hét csoport számára végezhetsz mellékküldetéseket. A Testvériség harcosokból álló céh, értelemszerűen harcra kihegyezett küldetéseket kínál. A Társaság mágusokból áll, és olyan feladataik vannak, amelyek valamilyen összefüggésben vannak a varázslatokkal. Ha a Kereskedők Céhének teljesítesz feladatokat, olcsóbban adhatsz-vehetsz árut a későbbiekben. De vannak a játékban még tolvajok, nekromaták és bukott királyi családok csoportjai is. A Two Worlds-ben te döntöd el, ki vagy, kinek és hogyan dolgozol, és hogyan mented meg a világot az orkok inváziójától.


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Two Worlds -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Two Worlds katalógusba hozzáadva: 27.11.2007.
  Súvisiace produkty


  Two Worlds - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  40361 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés