UFC Personal Trainer PS3

Bruttó ár
3.390 Ft
Nettó ár: 2.669 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40990
THQEN szinkron

UFC Personal Trainer [PS3]



A játék támogatja az PlayStation Move mozgásérzékelő vezérlést.


Határozd meg a személyes céljaidat, és érd is el azokat ennek a fitness programnak a segítéségével. A program MMA (Mixed Martial Arts) elemeket tartalmaz, és a fejlesztésben az MMA legjobb UFC és NASM liszensszel rendelkező edzői is részt vettek.

Az UFC Personal Trainer széles kínálatot ad az effektív és igényes gyakorlatokból, amiket az MMA inspirált. Az alapértelmezett és a saját gyakkrlataidat is használhatod a erőnléted és a kitartásod fejlesztésére, valamint a kalóriák elégetésére.

Az MMA edzők utasításai és tippjei mindig motiválnak Téged, fitten tartanak. A céljaidat pedig a játék naplójában követik figyelemmel Veled együtt. Az Ultimat Training Mode igényes edzésprogramot tartogat, amiben ráadásul jutalmakban is részesülhetsz vagy versenyezhetsz a barátaiddal.

  • Válaszd ki a saját edződet, aki figyelemmel kíséri a fejlődésedet és hasznos tanácsokkal lát el
  • Fokozatosan sajátítsd el a harcművészetek alapjait, az edzéstechnikákat, de ne feledkezz meg az egészséges életmódról sem
  • Égesd a kalóriákat, tökéletesítsd a technikád, erősítsd a tested és a személyiséged, tanuld meg az ütéseket, hogy sikerrel fejezhesd be a személyes fitness programot
  • Edzz az UFC legendás alakjaival, Javier Mendezzel, Mark DellaGrottal és Greg Jacksonnal



    A játék PlayStation Move kontroller és PlayStation Eye vagy PlayStation Move Starter Pack kamera nélkül NEM fut!


  • Értékelések UFC Personal Trainer

    Nincs vélemény a termékről.