Uncharted 3: Drake’s Deception-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 228067
PlayStation

Uncharted 3: Drake’s Deception-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

> Nathan Drake a harmadik kalandjában elindul Tibet jeges és sziklás hegyeiből a napsütötte száraz arab sivatagba, hogy megtalálja a rég elveszett várost. A kalandja során sok régi ismerőssel találkozik, köztük Sullyval a régi jó baráttal, és természetesen dok új arccal is.
Lélegzetelállító és adrenalinban gazdag élményekre, akciókra és természeteen agyat tornáztató feladványokra is számíthatsz. Magyarul mindenre, amit az Uncharted sorozatban szeretsz és amit el is vársz attól.
A játék technikai oldalról is megújult. A készítők a rendelkezésre álló legfejlettebb, a James Cameron Avatarjában is használt technológiát használták.

  • Nathan Drakenek ezúttal több módja is van az ellenfelek legyőzésére mint eddig. Közelharc több ellenfél ellen egyszerre, kontextuális melee támadások és új lopakodási technikák
  • Kompetitív és kooperatív multiplayer új élményekkel és több funkcióval. Az Uncharted sorozat egyedüli multiplayer élményt biztosít, hiszen először a játékok történetében izgalmas filmes elemeket is megjelenít
  • Az izgalmas tempónak és a drámai akciójeleneteknek köszönhetően az Uncharted 3: Drake’s Deception teljesen elmossa a játék és a film közötti egyre halványabb határvonalat
  • Új helyek, új kihívások és lélegzetelállítóan kidolgozott környezet. Nathan Drake útján keresztül ellátogathatsz Európa nagyvárosain át a Közel – Keletre.

  • Értékelések Uncharted 3: Drake’s Deception-PS3 - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.