Uncharted: The Lost Legacy [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 375629
PlayStation

Uncharted: The Lost Legacy [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék a buyoutból származik és 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás károsodás nélkül, karcolások nélkül 12 hónapos garancia


Új termék leírása:

Az Uncharted sorozat történetében most először jelenik meg önálló történet. A játékosok egyik kedvelt szereplője Chloe Frazer, akivel először az Uncharted 2: Among Thieves-ben találkozhattak szövetségre lép az ismert zsoldossal és ügyes taktikussal, Nadine Rossal, akivel az Uncharted 4: A Thief's Endben ismerkedtek meg. Együttes erővel igyekeznek megszerezni a legendás indiai ereklyét, és azt minél távolabb tartani a kegyetlen hadúrtól. A keresés során ellátogatnak az indiai hegyekbe, megtanulnak együttműködni, hogy rá tudjanak jönni az ereklye titkaira.

Chloe Frazer legelőször az Uncharted 2: Among Thieves címben míg legutoljára az Uncharted 3: Drake'S Deceptionben jelent meg. Chloe egy hírhedt ereklyevadász, aki széleskörű régészeti ismeretekkel és Nathan Draket megszégyenítő improvizációs képességekkel bír. Ezen kívül remek harcművész és kiváló sofőr is. A megoldásai nem mindig felelnek meg a morális normáknak, de vitathatatlanul hatékonyak.

Nadine Ross először az Uncharted 4: A Thief's Endben jelent meg, mint a Shoreline, a dél-afrikai félkatonai szervezet vezére, amelyet abban a részben Rafe Adler bérelt fel. A Shoreline felbomlása után, Nadine szabadúszó ügynök, zsoldos lesz. Nyugodtságáról és számító jelleméről ismert.

  • A sorozat kedvenc hősnői Chloe Frazer és Nadine Ross.
  • Szerezd meg a legendás Ganesh szobrot
  • Kutasd át ezt az exotikus területet
  • Harcolj a kegyetlen hadúrral at indiai esőerdőkben


  • Értékelések Uncharted: The Lost Legacy [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.