SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Stratégiai  ► 

Universe at War: Earth Assault

 Universe at War: Earth Assault
ÁR (BRUTTÓ)
5.990 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 34963
SEGA 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett  Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Universe at War: Earth Assault [XBOX 360]

2012-ben járunk. Tudósok arra figyelmeztetnek, hogy egy eddig ismeretlen idegen faj közeledik a Föld felé. Ám az emberiség semmit sem tehet ellenük. Az idegenek, akik Hierarchy-nak nevezik magukat, leszállnak a bolygón, hogy erőszakkal kiaknázzák annak erőforrásait. Óriási haderejükkel szemben az emberiségnek semmi esélye sincs. Hamarosan megérkezik egy következő idegen faj, a Novus is. Ők arra számítanak, hogy az emberiség már kihalt, és a Föld teljesen el lett pusztítva, ám ez nincs így. Az emberek hősiesen harcolnak a reménytelenséggel is szembenézve. Mivel a Novus és a Hierarchy ősellenségek, előbbiek segítenek nekünk, és megkezdődik a totális, háromszereplős háború a bolygóért. A háború azonban hamarosan újabb szereplővel bővül. A Hierarchy ugyanis véletlenül beindít egy védelmi mechanizmust az egyiptomi piramisokban, így a Föld mélyén szunnyadó faj, a Hierarchy másik ellensége, a Masari is feltámad.

A Universe at War: Earth Assault egy valós idejű stratégiai játék (RTS), amely PC-n már nagy sikert aratott, és most, konzolokon egyedülálló módon Xbox 360-on is elérhető. A játék irányítása teljesen a konzol irányítójára lett szabva, így az építkezés és a harc is egyszerű parancsokkal is gombkombinációkkal végezhető el. Mind a négy frakció választható, természetesen eltérő célokkal, küldetésekkel, egységekkel és képességekkel.

A Hierarchy egy olyan faj, amely más bolygók kipusztításából él. Nemcsak a nyersanyagokat, de a szerves életet, így az emberi lényeket is kiaknázandó erőforrásnak tekintik. Óriási technológiai fölényük van velünk szemben. A Novus egy intelligens gépekből álló faj, amely csak azért létezik, hogy elpusztítsa a Hierarchy-t. Készítőik már kipusztultak, de ők addig harcolnak, amíg be nem teljesedik a bosszújuk. A Masari faj korábban a Hierarchy megmentője volt, ám elárulták őket, és a Földre kellett menekülniük. Ide érve oktatták az ősi embereket, sok kultúrát megihlettek, majd egy idő múlva sztázisba merültek, legnagyobb űrhajójuk, Atlatea pedig hullámsírba merült. Egészen mostanáig. Az emberek nem vesznek részt közvetlenül a háborúban, technológiájuk ugyanis nagyon elmaradott. Ám a játék gyakorló módját velük játszhatod végig, többféle egységük is van, és nem teljesen védtelenek. Mégis, a nagy háború a három idegen fél között fog eldőlni.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Universe at War: Earth Assault -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Universe at War: Earth Assault katalógusba hozzáadva: 04.04.2008.
Súvisiace produkty


Universe at War: Earth Assault - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
39066 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés