Velvet Assassin XBOX 360

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 37549
SouthPeakEN szinkron

Velvet Assassin [XBOX 360]

Második világháborús akciójáték, melyben feladatunk beépülni a németek közé és megakadályozni őket tervük végrehajtásában.

A második Világháború közepén a német hadigépezett alatt senyvedő országok felkelő csapatai szerveződő ellenállásban látják a kilátástalanságból való kiutat. Titkos katonai dokumentumok megszerzését, ellenséges tábornokok likvidálását kulcsmomentumként tekinthetjük a végső győzelemig vezető kínkeserves út során. A Gamecock címmódosítást is megélt komor TPS játékában a lopakodás lesz a fő fegyverünk a cél elérése érdekében. A Replay Studios fejlesztése már több lényeges koncepcióváltoztatást is megélt, mire a mostani, a végleges változatot öt hónappal megelőző verzióhoz eljutott. Korábban Sabotage néven ismert sunyizós stuffban egy csinos partizánnőt irányíthatunk, mélyen az ellenséges vonalak mögött, a megszállt területen, ha egy pillanatra is vétünk az óvatosság ellen… nos akkor sincsen feltétlen baj. A Velvet Assassin a műfaj legkiválóbb elemeire építkezik, némi szerepjáték beütéssel.

  • Most már biztosnak érezzük, hogy Violette Summer nem lesz a lopakodós játékok legfrissebb Dominája, pedig a második világháborús, kémkedős motívum még annyira nem elcsépelt téma, pláne ha a megtörtént események közel állnak a valósághoz. Pedig brit titkosügynökünk minden testi adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy a szívünkbe zárjuk...

  • Értékelések Velvet Assassin

    Nincs vélemény a termékről.