Viking: Battle for Asgard Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Viking: Battle for Asgard - PS3
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 33368
SEGAEN szinkron

Viking: Battle for Asgard [XBOX 360]

Hatalmas háború dúl Asgard-ban, az északi istenek hazájában. A háború annyira elfajult, hogy most már a halandók világát, Midgard-ot is fenyegeti. Hel, Loki lánya, megtagadta a főisten Odin törvényét, ezért kitagadták Asgard-ból. Hel bosszúból ki akarja szabadítani Fenrir-t, az ősi farkasistent, mert a legenda szerint ő elhozza Ragnarokot, a világvégét, és elpusztítja az összes északi istent. Viking harcosokat támaszt fel a halálból, lerohanja, és nyomorba dönti Midgard mit sem sejtő világát. Az istenek Freya-t, a háború istennőjét bízzák meg, hogy állítsa meg Hel-t. Ehhez azonban kell neki egy halandó bajnok, egy harcos, aki képes minderre. Skarin lesz a kiválasztott, ez a fiatal, gondokkal terhelt lelkű harcos, aki még maga sincs tisztában erejével, képességeivel, sőt, az istenekbe vetett hitével sem. A játékos feladata Skarin irányítása, Hel csapatainak legyőzése és a gonosz istennő megállítása.

A Viking: Battle for Asgard egy többnyire szabad játékmenetű kaszabolós (hack 'n slash) akciójáték. Három hatalmas sziget járható be, ezeket a szigeteket külön-külön teljesen szabadon be lehet járni. Sok helyen viking harcosok vannak bebörtönözve, őket kiszabadítva csatlakoznak hozzád a nagy háborúban. A szigeteken kastélyok, várak és egyéb helyszínek várnak felszabadításra. Ha az adott sziget fel van szabadítva, akkor egy sokkal nagyobb, mindent eldöntő csatában vehetsz részt a kiszabadított harcosok oldalán. Ezek a harcok a Viking: Battle for Asgard igazi mutatványai: Többszáz karakter vesz részt bennük mindkét oldalon, és a hatalmas csatában több kisebb feladatot is meg kell oldani. A nagy háborúban még sárkányt is lehet hívni, aki a levegőből, óriási lángcsóvákkal bombázza az ellenséget.

Amikor egyedül harcolsz, lehetőséged van többféle mozgást is bevetni az ellenfelek megölésére. A játék előrehaladtával új mozdulatok és mozgáskombinációk is tanulhatók. A karakter több képessége is folyamatosan fejlődik, így egyre gyorsabbá, erősebbé, ügyesebbé válik. A játék nagyon erőszakos, nem ritkák a véres jelenetek, az ellenfeleket a főhős nem egyszer lefejezi, vagy különböző módokon feldarabolja. A játék nem ajánlott fiataloknak!
Ha egy területet az ellenség tart megszállás alatt, az sötét, borongós, mindig esik az eső, és szomorú a hangulat. Ám ha sikerül felszabadítani, kisüt a Nap, kitisztul az ég, és végre béke köszönt be azon a vidéken. Szabadítsd fel egész Midgard-ot, szállj szembe a gonosz erőket, és akadályozd meg a világvégét!

Értékelések Viking: Battle for Asgard

Nincs vélemény a termékről.