SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
Nintendo Switch
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PC játékok  ► Stratégiai  ► 

Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution

 Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution
ÁR (BRUTTÓ)
2.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 861
THQ 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő CZ feliratok
 
 

LEÍRÁS: Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution [PC DVD]


A második önállóan is futtatható datadisc a kiváló RTS – hez a Warhammer 40,000: Dawn of War 2 világából, ami a Dawn of War 2: Chaos Rising történései után játszódik. Most először választhatsz a karakterednek fajt singleplayer módban. Készülj fel az epikus történetre, ami sok titokra magyarázatot ad a Dawn of War világából.

A Chaos Rising történésie után már eltelt egy évtized, de a szektorban még mindig forró a helyzet. Annak ellenére, hogy Ulkair, a sötét démon és a Fekete légiója már legyőzött, az Aurelia szubszektor bolygói még mindig nem képesek megszabadulni a háborúktól és a vérontástól. Gabriel Angelos kapitány Blood Ravensből eretnekséget fedezett fel a hierarchia legmagasabb szintjén, és ezért jutalmul Azariah Kyras mester árulónak kiáltotta ki őt. Gabriel elhatározta, hogy több bajtársa vérét nem hajlandó áldozni és elrejtőzött. A rejtekhelyén szövetségeseket toboroz maga mellé, akikkel együtt majd szembe fog szállni a Chaossal.

A szektor felett még mindig földönkívüli veszély leselkedik. Az imperiális gárda még mindig az elvadult korábbi tyranid invázió maradékaival küzd, miközben az orkok a szélső zónákat veszélyeztetik. Az eldark időről időre kiugranak az árnyékból, és félelemkeltő hadjáratokra indulnak.

Az imperium az utolsókat rúgja. A bátor igyekezet a hatalom visszaszerzésére egész regimentek odavezénylését vonja maga után, hogy a helyi bolygók felett újra megszerezhesse az imperiális gárda a felügyeletet. Az egységek nagy része már bevetésre került a Tajfun Primarison – a világban, amelynek dzsungelei már nem egy földönkívülinek nyújtottak menedéket. A harc azonban lassan halad előre. Az imperium a szektor és a lakosság számára ezúttal végleges megoldást készített elő: minden világ elpusztításra ítéltetett az Exterminát lángja által, ami minden életformát végérvényesen elpusztít.
 • A hat frakció bármelyikével végigjátszható kampány
 • Pusztítsd el az ellenségeid online vagy helyi hálózaton
 • Fejleszd a hőseidet, és tégy elérhetővé új egységeket

  A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!


 • A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!


  Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution katalógusba hozzáadva: 01.01.2004.
  Súvisiace produkty


  Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  42413 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés