Warhammer 40,000 Dawn of War 2: The Complete Collection PC DVD

Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40559
THQEN szinkron

Warhammer 40,000 Dawn of War 2: The Complete Collection [PC DVD]



A csomag tartalmazza a Warhammer 40,000: Dawn of War 2 alapjátékot, a Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Chaos Rising és a Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution datadisceket.


Warhammer 40,000: Dawn of War 2
Aurelia szubszektorban a 41. évszázadot írják, és minden bolygó a hatalmas méretű háborúra készül. Az egyes bolygókon, amik ebben a szektorban találhatók egymás közt az ősi fajok harcolnak. A harc nem csak a területért és az erőforrásokért folyik, hanem az egyes nemzetek sorsáért.

A Warhammer 40,000: Dawn of War 2 – ben újraéled a Warhammer 40,000 sci-fi világa, ahol a fő hangsúly a gyors RTS akciókon van. Élvezd a kegyetlen harcokat, amelyekben az ellenségeidet közelről és távolról is irthatod. Vezesd az újoncokat, és képezd ki őket a galaxis legfélelmetesebb veteránjaivá.

  • Brutális akciók és taktika - Vesd bele magad az ekció közepébe, hogy a saját bőrödön érezhesd a kegyetlen férfias harc következményeit. Sebesítsd meg halálosan az ellenfeled, érvényesítsd a saját taktikádat a dinamikus környezetben, amelyben az elpusztítható tárgyak jó szolgálatot tehetnek
  • Nonlineáris singleplayer kampány - Vedd át egy kiválasztott faj egységének vezetését, és játszd végig a faj történetét. A harcok során a katonák egyre több tapasztalatra és képességre tesznek szert
  • Kooperatív multiplayer - a singleplyer kampányt egy barátoddal együtt is végigjátszhatod, bármikor, bármilyen játékállástól
  • Új generációs RTS engine - a Relic saját Essence Engine 2.0 motorja filmszerű felvételek készítését teszi lehetővé, részletes grafika és különleges effektek

    Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Chaos Rising
    A Warhammer 40,000: Dawn of War 2 datadiscje új singleplayer és kooperatív multiplayer kampányokkal érkezik. Sok új felszerelést, tárgyat, fegyvert és magasabb ellérhető maximális szintete hoz magával. Új játszható frakció is megjelenik a datadiscen, a Chaos Spaces Marines. Éppen ők válnak a fő ellenséggé a Blood Ravenek ellen folytatott háborúban, ami körül maga a történet is forog.

    Az első részben az egységeidet maximálisan a 12 szintig tudtad fejleszteni a Chaos Risingban már 30 szintre fejleszthetők az egységek. Tehát használhatod az első részben elmentett pozciókat az ideimportált erősebb egységekkel, de azok a fegyvereiket el fogják veszíteni. Kénytelen leszel nekik újakat szerezni a harctéren vagy vásárolni a teljesített küldetésekért kapott jutalmakért.

    Warhammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution
    A második önállóan is futtatható datadisc a kiváló RTS – hez a Warhammer 40,000: Dawn of War 2 világából, ami a Dawn of War 2: Chaos Rising történései után játszódik. Most először választhatsz a karakterednek fajt singleplayer módban. Készülj fel az epikus történetre, ami sok titokra magyarázatot ad a Dawn of War világából.

    A Chaos Rising történésie után már eltelt egy évtized, de a szektorban még mindig forró a helyzet. Annak ellenére, hogy Ulkair, a sötét démon és a Fekete légiója már legyőzött, az Aurelia szubszektor bolygói még mindig nem képesek megszabadulni a háborúktól és a vérontástól. Gabriel Angelos kapitány Blood Ravensből eretnekséget fedezett fel a hierarchia legmagasabb szintjén, és ezért jutalmul Azariah Kyras mester árulónak kiáltotta ki őt. Gabriel elhatározta, hogy több bajtársa vérét nem hajlandó áldozni és elrejtőzött. A rejtekhelyén szövetségeseket toboroz maga mellé, akikkel együtt majd szembe fog szállni a Chaossal.

    A szektor felett még mindig földönkívüli veszély leselkedik. Az imperiális gárda még mindig az elvadult korábbi tyranid invázió maradékaival küzd, miközben az orkok a szélső zónákat veszélyeztetik. Az eldark időről időre kiugranak az árnyékból, és félelemkeltő hadjáratokra indulnak.

    Az imperium az utolsókat rúgja. A bátor igyekezet a hatalom visszaszerzésére egész regimentek odavezénylését vonja maga után, hogy a helyi bolygók felett újra megszerezhesse az imperiális gárda a felügyeletet. Az egységek nagy része már bevetésre került a Tajfun Primarison – a világban, amelynek dzsungelei már nem egy földönkívülinek nyújtottak menedéket. A harc azonban lassan halad előre. Az imperium a szektor és a lakosság számára ezúttal végleges megoldást készített elő: minden világ elpusztításra ítéltetett az Exterminát lángja által, ami minden életformát végérvényesen elpusztít.

  • A hat frakció bármelyikével végigjátszható kampány
  • Pusztítsd el az ellenségeid online vagy helyi hálózaton
  • Fejleszd a hőseidet, és tégy elérhetővé új egységeket



    A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!


  • Értékelések Warhammer 40,000 Dawn of War 2: The Complete Collection

    Nincs vélemény a termékről.