Watch_Dogs CZ [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 236837
Ubisoft

Watch_Dogs CZ [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Minden egy a képernyőn végigfutó ujjtól függ. Kapcsolatba lépés a barátokkal. Berendezések, felszerelések vásárlása. A világ történéseinek figyelemmel kísérése. Vagy akár egy megállíthatatlan minden beborító árnyék megszületése is csak egy ujjmozdulaton múlik. Minden csatlakozás során digitális nyomot hagysz magad után, ha tetszik, ha nem. Ez nem csak az emberekről szól. Minden város összeköttetésben áll. A városi infrastruktúrák komplex operációs rendszerek megfigyelése alatt állnak.

A Watch Dogsban ezt a rendszert Central Operating System - nek (ctOS) nevezik, és a városi technológiák felett teljes uralma van, kulcsfontosságú információkkal rendelkezik minden lakóról.

Te Aiden Pierceként jelensz meg a játékban, aki zseniális hacker, egykori bűnöző, akinek a múltja egy erőszakos családi tragédiába torkollott. Most azokra vadászol, akik ártottak a családodnak. Képes vagy mindent meghackelni a környezetedben, minden manipulálni tudsz, ami a városi hálózatra csatlakozik. Legyen szó biztonsági kamerákról, személyes adatok megszerzéséről vagy akár a közlekedési lámpák átállításáról. A lényeg az ellenséged megtalálása…

Használd Chicago városát fegyverként a személyes bosszúdhoz!

  • Teljes mértékben szimulált városban játszódik a történet. Az okostelefonodnak köszönhetően teljes kontrollal rendelkezel a város felett
  • Chicagóban az erőszakra erőszak a válasz. Győzd le az ellenségeidet
  • Új Disrupt engine, amit kifejezetten a Watch Dogs számára fejlesztettek ki


  • Értékelések Watch_Dogs CZ [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.