Wolfenstein: The Old Blood Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Wolfenstein: The Old Blood - PS4Wolfenstein: The Old Blood - XBOX ONE
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 300508
BethesdaEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Wolfenstein: The Old Blood [PC DVD]

300789


Wolfenstein: The Old Blood önállóan játszható játék, a Wolfenstein: The New Order-hez tartozó bővített változat. A nyolc fejezeten át tartó kaland, két összefüggő történettel izgalmas akciót kínál, tökéletes történetet és intenzív harcot az első személyű harcokat. Fegyverkezzen fel új fegyverekkel, gránátvetős Kampfpistole-val, ismétlőpuskával, mint B.J. Blazkowicz háborús harcos, próbálkozzon meg a háborús nácikat megállításával.

1946-t írunk, amikor a nácikat a második világháború győzelmétől már csak egy hajszál választja el. B.J. Blazkowicz a szövetségesek győzelme érdekében kétrészes misszióra indul Bajorországba.Az első részben, melynek cme Rudi Jäger and the Den of Wolves (Rudi Jäger és a farkasok odúja) - BJ Blazkowicz megpróbál betörni a Wolfenstein kastélyba, és ellopni Deathshead tábornok titkos bázisának koordinátáit, eközben pedig egy megszállott börtönigazgatóval kerül szembe. A második, The Dark Secrets of Helga Von Schabbs (Helga Von Schabbs sötét titkai) nevet viselő részben hősünket a koordináták utáni hajsza Wulfburg városába vezeti, ahol egy megszállott náci régész titokzatos leleteket tár fel, melyek egy gonosz, ősi erő elszabadulásával fenyegetnek.
  • A nácik által inspirált fegyvereknek köszönhetően - mint a gránátvetős Kampfistole, ismétlőpuska - intenzív élményben lesz része. Növelje jártasságát a javítások segítségével az ellenség gyors, kegyetlen likvidálása érdekében.
  • Fedezze fel a német vidéki városok helyszíneit, a hatalmas völgyek felvonóit és hídjait, a kísérteties katakombákat - majd térjen vissza a legendás Wolfenstein kastélyba. Egy új képességnek köszönhetően két kezébe ragadott vascső segítségével falmászó képességgel rendelkezik.
  • Harcoljon a szuperkatonák légiói, elit rohamosztagok, drónok, és a leggonoszabb és legrettenetesebb náci teremtményei ellen.



Értékelések Wolfenstein: The Old Blood

Nincs vélemény a termékről.