World of Asterix PC DVD

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39993
AtariEN szinkron

World of Asterix [PC DVD]



A csomag tartalmazza az Astérix and Obélix XXL, az Astérix and Obélix XXL 2: Mission Las Vegum, az Astérix: The Gallic War és az Astérix: Mega Madness játékokat.


Astérix and Obélix XXL
Egységben az erő, de néha nem árt a varázsital segítsége sem. A jelszavad: "Adjunk a rómaiaknak!" Igazi akciójáték két játékos számára.

  • Két hős, akik kiválóan kiegészítik egymást
  • Parádés ütések és kombók
  • Masszív harcok, akár 70 római katona ellen egyszerre

    Astérix and Obélix XXL 2: Mission Las Vegum
    Vérbeli árkád játék aminek Astérix és Obélix a főszereplője. A helyszín a Las Vegum szórakoztató park, amit maga Julius Caesar álmodott meg. A történet Getafix druida gyanús viselkedése és az összes neves druida Római Birodalomból való eltűnése körül forog.

    Csak úgy, mint az első rész ez is egy kiváló videojáték paródia mindennel, ami a műfajhoz tartozik. Beleértve a mókás szereplőket - kinézetileg, viselkedésileg. Astérix és Obélix fokozatosan haladnak a park részein - Little Paris, WCW, LuckStore, Little Venetia, Pirate Island, stb. Az eredeti fejtörők megoldásán kívül egyszerű puzzlek, római katonákkal való összecsapások és furcsán viselkedő szereplők (pl. a Lara Croft névre hallgató Centurion) is várnak rád.

    Astérix: The Gallic War
    Az Astérix: The Gallic Warban fel kell ismerned mi a legjobb taktika, meg kell védened a területed és ki kell osztanod jó néhány pofont, hiszen Toutatis éppen vissza akarja hódítani Galliát. Sietned kell hát, és csatlakozni Astérixhez és Obélixhez a harcokban.

  • Sok akció dús szekvencia: 9 felfedezésre váró szint, 4 gyors és szórakoztató bónusz játék (római katonával való dobás, rómaiak elagyabugyálása, római bowling és hordótörés)
  • Stratégiai játék a nagy taktikusoknak, ami egyszerűen megtanulható és gyorsan játszható
  • Teljesen új vándorlás Galliában. Azonnal elérhető bónusz tartalom, szabadon megválaszthatod milyen sorrendben teljesíted a szinteket
  • Harcok, gallok, rómaiak, kalózok

    Astérix: Mega Madness
    Készen állsz az igazi gall erőpróbára? 14 versenyszámban kell bizonyítanod, köztük evezésben, katapult versenyben, lövésben, stb. Három fantasztikus játékmód vár Rád: Mega Madness, Training és Csapatjáték.

  • Értékelések World of Asterix

    Nincs vélemény a termékről.