World of Tanks PC DVD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 203498
DeepEN szinkron

World of Tanks [PC DVD]

A World of Tanks egy csapat MMORPG, ami a XX. század háborúiból merít ihletet. Merülj el az epikus tankcsatákban más játékosokkal az oldaladon az acélmonstrumokban, hogy Te lehess a tankok világának ura.

A fejlett járműfejlesztési rendszer lehetővé teszi a technika és a fegyverek kipróbálását. Függetlenül attól, hogy az ellenfeled kimerítése a célod gyors, könnyű, fordulékony tankokkal vagy a teljes megsemmisítés a nehéz technikával minden típus halálos lehet, ha egy igazi ász irányítja őket.

A győzelemhez azonban több kell, mint jó parancsnoknak lenni. A World of Tanksban minden a csapatmunkáról szól. A győzelem csak együttes erővel érhető el, amikor mindenki tisztában van a harctéren rá eső feladattal.



  • A tankod nem csak egy lánctalpas fém doboz, hanem egy elő, fejlődő teremtmény. A harcok során megszerezett tapasztalatok és kreditek segítenek új fejlesztéseket létrehozni
  • hatalmas tank flották, több, mint 150 jármű áll rendelkezésedre, amiket a németek, a szovjetek és az amerikaiak gyártottak 1930 és 1850 között
  • 15 vs 15 PvP tankcsaták, világtérkép, amin klánok százai vívnak véget nem erő globális háborút

    A játék aktív Internetkapcsolatot igényel.


  • Értékelések World of Tanks

    Nincs vélemény a termékről.