WWE 2K15 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ WWE 2K15 - PS4WWE 2K15 - XBOX ONEWWE 2K15 - XBOX 360
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 247176
2KEN szinkron

WWE 2K15 [PS3]

247176


Érkezik a WWE játék új generációja!

Élje át a legjobb pankrátor élményt, melyet eddig ez a sorozat csak hozhatott. A WWE 2k15 rengeteg újdonsággal érkezik nemcsak vizuális téren, hanem a játék mechanizmust illetően is, melyek a játéknak olyan valósághű élményt adnak, hogy nem fogja elhinni, hogy mindez csak egy játék! A vizuális fejlesztéseken kívül a karakterek valóban élethűek, akár a WWE valódi sztárjai. Az új animációknak, vad hangelemeknek, a dinamikus megvilágításnak, új kommenteknek köszönhetően egy tökéletes pankrátor meccs várja Önt.

  • Fejlesztési közreműködés - A Yuke fejlesztőinek köszönhetően a Visual Concepts egy újgenerációs platform játék. Az NBA 2K sorozat megfeszített munkájának köszönhetően egy tökéletesen játszható, autentikus sportszimuláció áll a rendelkezésére vizuális és egyéb téren is.
  • A WWE 2K15 jelentősen fejlesztette a játszhatóságot a kulcskiegészítőivel, melyek a jövőben az egész franchise-t  új szintre emelik.
  • "Next-gen" szupersztárok - a WWE 2K15 teljes testszkennelésének köszönhetően a harcosok feje, teste arckifejezései jól kidolgozottak (PS4, XBOX One). További fejlesztések a megvilágosítás változásai, a WWE csillaga kinézete igazán élethű és természetes.
  • A hangzás mélysége és minősége visszaadja az igazi WWE televíziós élményt. A játék kommentátorai 5x annyi hanganyagot közvetítenek.

Értékelések WWE 2K15

Nincs vélemény a termékről.