SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her ProGamingShop.pl - sprzedaz gier
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox One  ► Xbox One konzol  ► 

Xbox One 500GB + Gears of War (Ultimate Edition)

 Xbox One 500GB + Gears of War (Ultimate Edition)
ÁR (BRUTTÓ)
85.290 Ft
ELÉRHETŐSÉG
raktáron
1 szabad darab
Várható kézbesítés 10.25.

Termék kódja: 321037
Utolsó frissítés időpontja 2016.10.22. 21:00

Microsoft 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett  Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Xbox One 500GB + Gears of War (Ultimate Edition) [5C5-00014]


321037
A Microsoft következő generációs "játékkonzol" új elnevezése "otthoni szórakoztató központtá" változott, mely igen csak kifejező elnevezés. A 8 magos processzornak, 8 GB RAM-nak és a nagy teljesítményű grafikai chipnek köszönhetően a játékon kívül további remek szórakozást nyújt, mint pl. TV műsorokat nézhet, közben Skypolhat barátaival, multimediális könyvtár. Mindez a Windows 8 operációs rendszeren belül.

Az újgenerációs Kinect szó szerint radikális fejlesztéseken esett át. Gyorsabb, pontosabb, mely nem csupán kezei, hanem ujjai mozgását is feljegyzi, ill. teste legapróbb mozzanatait. Figyeli továbbá arckifejezéseit, valamint méri pulzusát. A kényelem szempontjából fontos tényező, hogy ülve vezérelhető bárhonnan, bármikor, ugyanis sötétben is lát!

Üdvözli Önt a játékok és a szórakozás határtalan világa. Egy világ, ahol a televízió lesi minden kérését, ahol a zenehallgatás a játszási folyamat ideje alatt természetes, ahol egyszerűen és villámgyorsan váltogathat filmek és zenék között. Ahol az élmény az Ön igényeihez alkalmazkodik. Minden amit kedves egy helyen. Ez az - Xbox One.

Az Xbox One egy szuper modern játékkonzol, televízió, videórendszer és sok minden más egyben. Vége azoknak az időknek, amikor a tévékimenetet váltogatta, hogy játszhasson, vagy filmet nézhessen. Az Xbox One ezt mind lehetővé teszi, mely egy személyi digitális központ az Ön nappalijában. Akár tévézni szeretne, interneten böngészni, videókat vagy fényképeket nézegetni, ezt mind lehetővé teszi távirányító nélkül, csupán hangvezérléssel, vagy testmozgás segítségével.

Az Xbox One egy szupermodern játék operációs rendszer társítása a Windows 8 operációs rendszerrel. Ennek köszönhetően a legjobbakat kapja mindkét világból. NEM kell tehát kimenetet váltatnia ha játszani, vagy tévézni akar. A konzol bármikor készen áll
az indításra. Azonnal indul, felejtse el a hosszú ideig tartó indítási folyamatot.

Az Xbox One konzol játékai olyannyira élethűek, hogy Ön valódinak véli azokat. Merüljön el a kinematográfia világába olyan karakterekkel, melyek emberségesebbek, mint eddig.

Az Xbox SmartGlass smartfonját, tabletjét, második képernyővé változtatja,amelyek interakcióba lépnek az Xbox One konzollal.
A konzol felismeri, mit kedvel és mit nem. Kinect szenzorral a csomagolásban, mely reagál hangjára, mozdulataira és gesztusaira. Az új Kinct gyorsabb, Real Vision kamerával és infravörös szenzorral rendelkezik, hogy gyengébb fényviszonyok mellett, vagy akár sötétben is reagáljon utasításaira. A 3 darab Real Voice mikrofon felismeri Önt nagyobb tömegben is. A Kinect fontos szerepet játszik az Xbox One konzol működésében.

Elegendő két szó, és az Xbox automatikusan bejelenti Önt képernyőjére, megjelenítve az aktuális, Ön számára fontos információkat, pl.. hogy mit játszott utoljára, milyen zenét hallgatott / nézett, felkínálja Önnek azt, ami aktuálisan érdekelheti. Hangvezérléssel bejelentkezhet az Xbox Live számlájára, ahol taggá válás esetében hihetetlen kedvezményekben részesülhet. Az újgenerációs cloud lehetővé teszi a befejezetlen játékok / filmek lejátszását / megnézését másik Xbox One konzolon is. Ezt mind az Xbox Live-nak köszönhetően. Így minden konzol sajátjaként fog viselkedni.

Az Xbox One konzol speciálisan játékosainak fejlesztette ki a Living Games technológiát. A játék az Ön jelenléte nélkül is folytatódhat, így soha nem fogja tudni, milyen újdonságokkal találkozik a következő bekapcsolás alkalmával. Fejlett intelligenciájának köszönhetően megtanul játszani Önhöz hasonlóan! Amennyiben Ön sportjáték rajongó, biztos örömmel tölti majd el a hétvégenként szinkronizálódó sportjátékok és a játékstatisztika. Múlt héten veszített a Manchester csapata? Megdöntötték a Brazil pályán  a sebességrekordot? Minderről informálva lesz, és valóban hitelels élményben lesz része, mintha a pálya széléről nézné a versenyt.

Ne felejtse, az Xbox One nem csak nagy teljesítménnyel rendelkezik, az Xbox One gyors. A szupergyors 8 magos proceszzorral, 8 GB RAM, ultagyors ESRAM memóriával olyan érzése lesz, hogy nappalijában szuperszámítógéppel rendelkezik. Feledkezzen meg a bekapcsoláskor szokásos várakozásról, vagy az aktualizálásokra való várakozásokról. Minden azonnal indul, hogy Ön arra öszpontosíthasson, amire kell.

  • Nyolcmagos AMD Jaguar processzor
  • 8 GB szupergyors DDR3 RAM
  • 32 MB ESRAM ultragyors processzor memória
  • 500 GB HDD

Némely funkció Xbox One Kinect jelenlétét igényli!

Gears of War (Ultimate Edition)
Éljen át egy játékot, mely a Gears of War (Ultimate Edition) videojáték egyik leghíresebb legendája. Lövöldözés, mely a HD játékok első generációját jellemezte 1080p felbontásba lett átdolgozva, az Xbox One konzolra, új tartalommal, 5 kampánnyal, melyek egy Xbox konzolhoz sem voltak még kiadva.

Gears of War egy taktikai akció/horror egy harmadik személy szemszögéből,ahol Marcus Fenix feladatát látja el. Ez a háborús hős, személyes megváltást keresve vezeti csapatát a pokolból érkezett szívtelen harcosok ellen.

A Gears of War Unreal 3 engint használ a kinematográfiai, HD vizuális és játékélmény elérésének érdekében, amely igazán új generációs játékélményt biztosít. Renderelt interaktív környezet, karakterek, melyek olyan valósághűek, hogy valódi csont és bőr embernek tűnnek.

Felejthetetlen karakterek és történet, mint egy intenzív akciófilmben. A dramatikus kamerabeállítások és a meggyőző történet brutális módon elevenednek meg. Vezérelje Marcus Fénix karakterét, és annak csapatát, építsen modern emberi technológiákat Horde Locust ellen.
Minden játékmód, játékszint és szcenár kooperatív csapatjáték számára ajánlott (emberrel vagy mesterséges inteligencia által vezérelt). A  mesterséges inteligencia által vezérelt csapatjátékosok felismerhetetlenek az emberi játékosoktól. Inteligens mozdulataik effektíven végzik el a parancsokat, és szükség esetén menedékhelyet keresnek, és védekeznek. Az egyedi karaktereknek köszönhetően gazdag kooperatív élmény vár a játékosra, melyekkel közre kell működnie, hogy túlélhessen.
A Gears of War eddig még nem látott grafikával és újgenerációs játékkonzollal jelentkezik. Az Unreal 3 engine technológia a HD grafikát új szintre emeli, és a harcok legkisebb részleteit is kiemelik. Egy gazdag, dinamikus, részletekben hihetetlenül gazdag világ vár Önre. A karakterek egy minőségi animációs rendszer integrált fizikájának köszönhetően kel életre.
A Gears of War egy halálos harctér. Kint álldogálni egyet jelent a halállal. Ha elve akar maradni, az interaktív és dinamikus környezet segítségével el kell bújnia, fegyvere segítségével feltartani és legyőzni az ellenséget.
A Gears of War az Xbox Live élmény új generációjának a megtestesítője. Egy igazán individuális játékalakítást élhet át, megjelenítheti a játékosok statisztikáját, kitüntetéseket szerezhet, profilját módosíthatja.

Az Ultimate Edition tartalma:
  • A Gears of War alapjáték, a megvilágítással, környezettel, karakterekkel, filmes szcénákkal teljes 1080p átdolgozásban.
  • Öt új kampány, melyeket eddig egy Xbox konzolon sem volt lehetősége még játszani, és melyek a Timgad Stationért küzdő harcok folyamán figyelik a Delta Squad egység történetét.
  • Öt Gears of War képregény, melyeket a játék során oldhat fel és olvashat el.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Xbox One 500GB + Gears of War (Ultimate Edition) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Xbox One 500GB + Gears of War (Ultimate Edition) katalógusba hozzáadva: 18.08.2015.


Xbox One 500GB + Gears of War (Ultimate Edition) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
40271 db
raktáron
13 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés