SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her ProGamingShop.pl - sprzedaz gier
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox One  ► Xbox One konzol  ► 

Xbox One 500GB + Halo (The Master Chief Collection)

 Xbox One 500GB + Halo (The Master Chief Collection)
ÁR (BRUTTÓ)
114.790 Ft
ELÉRHETŐSÉG
raktáron
1 szabad darab
Várható kézbesítés 10.27.

Termék kódja: 308738
Utolsó frissítés időpontja 2016.10.26. 01:10

Microsoft 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Xbox One 500GB + Halo (The Master Chief Collection) [5C6-00025]

308738
A Microsoft következő generációs "játékkonzol" új elnevezése "otthoni szórakoztató központtá" változott, mely igen csak kifejező elnevezés. A 8 magos processzornak, 8 GB RAM-nak és a nagy teljesítményű grafikai chipnek köszönhetően a játékon kívül további remek szórakozást nyújt, mint pl. TV műsorokat nézhet, közben Skypolhat barátaival, multimediális könyvtár. Mindez a Windows 8 operációs rendszeren belül.

Az újgenerációs Kinect szó szerint radikális fejlesztéseken esett át. Gyorsabb, pontosabb, mely nem csupán kezei, hanem ujjai mozgását is feljegyzi, ill. teste legapróbb mozzanatait. Figyeli továbbá arckifejezéseit, valamint méri pulzusát. A kényelem szempontjából fontos tényező, hogy ülve vezérelhető bárhonnan, bármikor, ugyanis sötétben is lát!

Üdvözli Önt a játékok és a szórakozás határtalan világa. Egy világ, ahol a televízió lesi minden kérését, ahol a zenehallgatás a játszási folyamat ideje alatt természetes, ahol egyszerűen és villámgyorsan váltogathat filmek és zenék között. Ahol az élmény az Ön igényeihez alkalmazkodik. Minden amit kedves egy helyen. Ez az - Xbox One.

Az Xbox One egy szuper modern játékkonzol, televízió, videórendszer és sok minden más egyben. Vége azoknak az időknek, amikor a tévékimenetet váltogatta, hogy játszhasson, vagy filmet nézhessen. Az Xbox One ezt mind lehetővé teszi, mely egy személyi digitális központ az Ön nappalijában. Akár tévézni szeretne, interneten böngészni, videókat vagy fényképeket nézegetni, ezt mind lehetővé teszi távirányító nélkül, csupán hangvezérléssel, vagy testmozgás segítségével.

Az Xbox One egy szupermodern játék operációs rendszer társítása a Windows 8 operációs rendszerrel. Ennek köszönhetően a legjobbakat kapja mindkét világból. NEM kell tehát kimenetet váltatnia ha játszani, vagy tévézni akar. A konzol bármikor készen áll
az indításra. Azonnal indul, felejtse el a hosszú ideig tartó indítási folyamatot.

Az Xbox One konzol játékai olyannyira élethűek, hogy Ön valódinak véli azokat. Merüljön el a kinematográfia világába olyan karakterekkel, melyek emberségesebbek, mint eddig.

Az Xbox SmartGlass smartfonját, tabletjét, második képernyővé változtatja,amelyek interakcióba lépnek az Xbox One konzollal.
A konzol felismeri, mit kedvel és mit nem. Kinect szenzorral a csomagolásban, mely reagál hangjára, mozdulataira és gesztusaira. Az új Kinct gyorsabb, Real Vision kamerával és infravörös szenzorral rendelkezik, hogy gyengébb fényviszonyok mellett, vagy akár sötétben is reagáljon utasításaira. A 3 darab Real Voice mikrofon felismeri Önt nagyobb tömegben is. A Kinect fontos szerepet játszik az Xbox One konzol működésében.

Elegendő két szó, és az Xbox automatikusan bejelenti Önt képernyőjére, megjelenítve az aktuális, Ön számára fontos információkat, pl.. hogy mit játszott utoljára, milyen zenét hallgatott / nézett, felkínálja Önnek azt, ami aktuálisan érdekelheti. Hangvezérléssel bejelentkezhet az Xbox Live számlájára, ahol taggá válás esetében hihetetlen kedvezményekben részesülhet. Az újgenerációs cloud lehetővé teszi a befejezetlen játékok / filmek lejátszását / megnézését másik Xbox One konzolon is. Ezt mind az Xbox Live-nak köszönhetően. Így minden konzol sajátjaként fog viselkedni.

Az Xbox One konzol speciálisan játékosainak fejlesztette ki a Living Games technológiát. A játék az Ön jelenléte nélkül is folytatódhat, így soha nem fogja tudni, milyen újdonságokkal találkozik a következő bekapcsolás alkalmával. Fejlett intelligenciájának köszönhetően megtanul játszani Önhöz hasonlóan! Amennyiben Ön sportjáték rajongó, biztos örömmel tölti majd el a hétvégenként szinkronizálódó sportjátékok és a játékstatisztika. Múlt héten veszített a Manchester csapata? Megdöntötték a Brazil pályán  a sebességrekordot? Minderről informálva lesz, és valóban hitelels élményben lesz része, mintha a pálya széléről nézné a versenyt.

Ne felejtse, az Xbox One nem csak nagy teljesítménnyel rendelkezik, az Xbox One gyors. A szupergyors 8 magos proceszzorral, 8 GB RAM, ultagyors ESRAM memóriával olyan érzése lesz, hogy nappalijában szuperszámítógéppel rendelkezik. Feledkezzen meg a bekapcsoláskor szokásos várakozásról, vagy az aktualizálásokra való várakozásokról. Minden azonnal indul, hogy Ön arra öszpontosíthasson, amire kell.

 • Nyolcmagos AMD Jaguar processzor
 • 8 GB szupergyors DDR3 RAM
 • 32 MB ESRAM ultragyors processzor memória
 • 500 GB HDD

Némely funkció Xbox One Kinect jelenlétét igényli!

Halo (The Master Chief Collection)
A csomag tartalma: Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3 és a Halo 4.

A Halo: Combat Evolved Anniversary az eredeti Halo kampány újragondolt és átdolgozott változata, ami a történelem egyik legkedveltebb játék sorozatának 10. évfordulás kiadásának apropójából készült el. Egy sor új funkcióval, köztük az Xbox LIVE kooperatív játékmód integrálásával, a legnépszerűbb multiplayer pályákkal a Halo történelméből, kifejezetten Xbox LIVE - ra átdolgozva és új történettel a Halo: Anniversary éppen az, amire szükséged van.

A Halo: Combat Evolved Anniversary magával ragad a műfajt meghatározó multiplayer játékba, ami forradalmasította az FPS műfajt és létrehozta az egyik legismertebb sci - fi világot.
 • Újra átélheted a kalandot, ami a Halo sorozatot az egyik legjobb játékká tette, köszönhetően a lélegzetelállító next - gen grafikának. Légy részese az epikus csatáknak és éld át újra a nosztalgikus emlékeket, a Classic módba való átkapcsolási lehetőségnek köszönhetően, ahol a játék eredeti változatát játszhatod végig
 • Most először élheted át a történetet, amivel minden elkezdődött. Együtt támadhatsz a Conveantokra a barátaiddal az Xbox LIVE - n, függetlenül attól, hogy a szomszédban laknak, vagy a világ másik felén
 • Harcolj a hat legkedveltebb multiplayer pályán

 • Halo 2 Anniversary
 • A Halo 2 Anniversary a Halo 2 kiadásának
  10. évfordulója alkalmából került kiadásra. Új funkciókkal, a kooperatív Xbox LIVE-val egyetemben, a legkedveltebb Halo multiplayer térképpel Xbox LIVE számára, új kihívásokkal és új történettel. A Halo 2 Anniversary játék élményét egyszerűen át kell élnie.

 • A Halo 2 Anniversary a sikeres, kritikusok által elismert Halo: Combat Evolved Anniversary játék folytatása. A Haló 2 sága folytatódik, amikor a Master Chief, genetikailag javított szuperkatona az egyedüli dolog, aki a fáradhatatlan Covenant és az egész emberiség pusztítása között áll.

  A Halo 2 eltér elődjétől minden féle téren. Jobb grafika, mindvégig jól kidolgozott akció. Ismét harcostársak állnak rendelkezésünkre, akik Covenantal, vagy földönkívüli fajok oldalán jelennek meg, új fegyverek, gépjárművek, harci eszközök felhasználásával.

  A Halo 2 játéktól részletesebb játékkal érkezik, az XBox Live szolgáltáson keresztüli multiplayer móddal.

  • Élje át Ön is ezt a dínyertes kalandot, amely a Halo 2 egyik legjobb next-gen grafikájával, audiohangzással XBox 360 plattformra. Kapcsolódjon be a harcokba, és nosztalgiázzon a Classic módba való átkapcsolással, ahol játszhat az eredeti játékmódban.
  • A Halo: Combat Evolved Anniversary játékban Covenant veresége után a Master Chief ismét Covenant veszélyével szegül ellen, aki közeleg a Földhöz. A kudarc nem lehetséges.
  • A Master Chief sereg új karakterekkel bővült, akik az ellenség karmai közül lettek kiszabadítva.
  • A több jármű több módot jelent arra, ahogy a harcba vetheti bele magát.
  • Képzelje el ezt a tökéletes Halo élményt, az emberi faj és Covenant között, járművek és gyalogosok veszedelmes találkozásai, négykerekű járművek. Ez az Xbox Live multiplayer revolúció.

  Halo 3

  Dollármilliókat felemésztő filmeket megszégyenítő két űrkalandja után a legendás katona, Master Chief harmadik alkalommal ölti fel harci ruházatát, hogy ezúttal egyszer s mindenkorra pontot tegyen a galaktikus háború végére! Ragadj fegyverd és vedd fel a harcot az emberiség sorsát veszélyeztető idegenek ellen. A HALO 3 pazar következő generációs FPS, mely egy új szintet képvisel stílusán belül – ha szemetgyönyörködtető grafikára, véget nem érő akcióra vágysz, akkor ez a te játékod!

  • Az Xbox 360 megemeli a szintet a Halo 3 játékélményévfel és non-stop akciójával, hihetetlen történetével, masszív harcaival és lenyűgöző vizuális világával.
  • Új fegyverek, karakterek, kihívások és interaktív szórakozás. Élje át a Master Chief legnagyobb harcát, ahol legendává válhat.
  • A Halo 3 a Halo 2 folytatása, azonban az Xbox 360 konzolnak köszönhetően több lehetősége van.
  • A vizuális HD minőségnek köszönhetően olyan Halo világban lehet része, amilyenben eddig még nem volt. A HDR megvilágításnak köszönhetően minden szcéna valósághű, a félelmetes homálytól kezdve a vakító napig. Valamint a megvilágtás minden fegyvert, karaktert és harcot részleteiben gazdagít.
  • Számtalan ellenség, melyek saját jelentős személyiséggel, stratégiával rendelkeznek, így a harcok olyan harcokban lehet részünk, amilyenekben eddig még nem volt lehetőség.
  • Megosztott képernyő támogatás egyenesen a nappalijából teszi lehetővé az Xbox LIVE szolgáltatáson keresztül a barátaival való összecsapásokat online harcokban.

  Halo 4

  Csaknem három évvel a Halo 3 történései után a Halo 4 bátor irányváltással viszi előre a Halo történetét, amivel előkészíti a terepet az új, epikus sci-fi saga számára, amelyben Master Chief kénytelen szembenézni a sorsával és az ősi gonosszal, ami az egész világegyetem sorsát fenyegeti. A titokzatos világban bekövetkezett katasztrófát követően az új ellenségekkel és halálos technológiákkal körülvett világ már sosem lesz olyan, mint régen.

  A gazdag történet és a kampány mellett a Halo 4 forradalmi multiplayer móddal, az ún. Halo Infinity Multiplayerrel is kedveskedik a játékosoknak. Ez az új mód a Halo gazdag multiplayer tapasztalataira alapoz, megújítva azt és módosítva a játékos általi történet érzékelését. Lépj be a végtelen világba, élvezd az eredeti Halo Multiplayert és a Spartan Opst, a fiktív epizodikus kooperatív küldetéseket.


  • Master Chief visszatér, hogy megvívja harcát a bosszúszomjas ősi gonosz ellen. Az emberiség és a világ már sosem lesz olyan, mint annak előtte
  • Éld át az új epikus Halo kalandot egyedül, vagy osztott képernyőn akár három másik barátoddal
  • Az Infinity Multiplayer a Halo 4 - ben többféle multiplayer módot is kínál a fegyverek, a járművek, a páncélok és a Spartan 4 fejlesztési rendszer mellett
  • Győzd le az ellenségeidet a friss, magával ragadó új játékmódokban
  • Kövesd figyelemmel a csapataidat, a pontjaidat, a stratégiáidat a HaloWayPoint.com - on
  • Merülj el a grafika, a hangok és az impozáns játékmenet nyújtotta élményekben és küzdj a már ismert és az új halálos ellenségosztályok ellen

  A The Master Chief Collection csomag tartalma:
  • Halo Nightfall digitális sorozat.
  • Halo 5: Guardians multiplayer bétához való hozzáférés.


  Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Xbox One 500GB + Halo (The Master Chief Collection) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Xbox One 500GB + Halo (The Master Chief Collection) katalógusba hozzáadva: 22.06.2015.


  Xbox One 500GB + Halo (The Master Chief Collection) - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  38514 db
  raktáron
  13 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés