SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox One  ► Xbox One konzol  ► 

Xbox One Elite 1TB Hybrid Drive - BAZÁR (használt termék , zmluvná záruka 24 mesiacov)

 Xbox One Elite 1TB Hybrid Drive - BAZÁR (használt termék , zmluvná záruka 24 mesiacov)
ÁR (BRUTTÓ)
78.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
külső raktárunkon
Várható kézbesítés 11.30.

Termék kódja: 343186

Microsoft
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Xbox One Elite 1TB Hybrid Drive - BAZÁR (használt termék , zmluvná záruka 24 mesiacov)

327755
XBox One Elite 1 TB Hybrid Drive, Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black

A Microsoft következő generációs "játékkonzol" új elnevezése "otthoni szórakoztató központtá" változott, mely igen csak kifejező elnevezés. A 8 magos processzornak, 8 GB RAM-nak és a nagy teljesítményű grafikai chipnek köszönhetően a játékon kívül további remek szórakozást nyújt, mint pl. TV műsorokat nézhet, közben Skypolhat barátaival, multimediális könyvtár. Mindez a Windows 8 operációs rendszeren belül.

Az újgenerációs Kinect szó szerint radikális fejlesztéseken esett át. Gyorsabb, pontosabb, mely nem csupán kezei, hanem ujjai mozgását is feljegyzi, ill. teste legapróbb mozzanatait. Figyeli továbbá arckifejezéseit, valamint méri pulzusát. A kényelem szempontjából fontos tényező, hogy ülve vezérelhető bárhonnan, bármikor, ugyanis sötétben is lát!

Üdvözli Önt a játékok és a szórakozás határtalan világa. Egy világ, ahol a televízió lesi minden kérését, ahol a zenehallgatás a játszási folyamat ideje alatt természetes, ahol egyszerűen és villámgyorsan váltogathat filmek és zenék között. Ahol az élmény az Ön igényeihez alkalmazkodik. Minden amit kedves egy helyen. Ez az - Xbox One.

Az Xbox One egy szuper modern játékkonzol, televízió, videórendszer és sok minden más egyben. Vége azoknak az időknek, amikor a tévékimenetet váltogatta, hogy játszhasson, vagy filmet nézhessen. Az Xbox One ezt mind lehetővé teszi, mely egy személyi digitális központ az Ön nappalijában. Akár tévézni szeretne, interneten böngészni, videókat vagy fényképeket nézegetni, ezt mind lehetővé teszi távirányító nélkül, csupán hangvezérléssel, vagy testmozgás segítségével.

Az Xbox One egy szupermodern játék operációs rendszer társítása a Windows 8 operációs rendszerrel. Ennek köszönhetően a legjobbakat kapja mindkét világból. NEM kell tehát kimenetet váltatnia ha játszani, vagy tévézni akar. A konzol bármikor készen áll
az indításra. Azonnal indul, felejtse el a hosszú ideig tartó indítási folyamatot.

Az Xbox One konzol játékai olyannyira élethűek, hogy Ön valódinak véli azokat. Merüljön el a kinematográfia világába olyan karakterekkel, melyek emberségesebbek, mint eddig.

Az Xbox SmartGlass smartfonját, tabletjét, második képernyővé változtatja,amelyek interakcióba lépnek az Xbox One konzollal.
A konzol felismeri, mit kedvel és mit nem. Kinect szenzorral a csomagolásban, mely reagál hangjára, mozdulataira és gesztusaira. Az új Kinct gyorsabb, Real Vision kamerával és infravörös szenzorral rendelkezik, hogy gyengébb fényviszonyok mellett, vagy akár sötétben is reagáljon utasításaira. A 3 darab Real Voice mikrofon felismeri Önt nagyobb tömegben is. A Kinect fontos szerepet játszik az Xbox One konzol működésében.

Elegendő két szó, és az Xbox automatikusan bejelenti Önt képernyőjére, megjelenítve az aktuális, Ön számára fontos információkat, pl.. hogy mit játszott utoljára, milyen zenét hallgatott / nézett, felkínálja Önnek azt, ami aktuálisan érdekelheti. Hangvezérléssel bejelentkezhet az Xbox Live számlájára, ahol taggá válás esetében hihetetlen kedvezményekben részesülhet. Az újgenerációs cloud lehetővé teszi a befejezetlen játékok / filmek lejátszását / megnézését másik Xbox One konzolon is. Ezt mind az Xbox Live-nak köszönhetően. Így minden konzol sajátjaként fog viselkedni.

Az Xbox One konzol speciálisan játékosainak fejlesztette ki a Living Games technológiát. A játék az Ön jelenléte nélkül is folytatódhat, így soha nem fogja tudni, milyen újdonságokkal találkozik a következő bekapcsolás alkalmával. Fejlett intelligenciájának köszönhetően megtanul játszani Önhöz hasonlóan! Amennyiben Ön sportjáték rajongó, biztos örömmel tölti majd el a hétvégenként szinkronizálódó sportjátékok és a játékstatisztika. Múlt héten veszített a Manchester csapata? Megdöntötték a Brazil pályán  a sebességrekordot? Minderről informálva lesz, és valóban hiteles élményben lesz része, mintha a pálya széléről nézné a versenyt.

Ne felejtse, az Xbox One nem csak nagy teljesítménnyel rendelkezik, az Xbox One gyors. A szupergyors 8 magos proceszzorral, 8 GB RAM, ultagyors ESRAM memóriával olyan érzése lesz, hogy nappalijában szuperszámítógéppel rendelkezik. Feledkezzen meg a bekapcsoláskor szokásos várakozásról, vagy az aktualizálásokra való várakozásokról. Minden azonnal indul, hogy Ön arra öszpontosíthasson, amire kell.

Műszaki adatok:
 • Nyolcmagos AMD Jaguar processzor
 • 8 GB szupergyors DDR3 RAM
 • 32 MB ESRAM ultragyors processzor memória
 • 1 TB HDD


Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black

Az Xbox Elite vezetékmentes vezérlő profi játékosok által tervezett, lehetővé teszi képességei maximális kihasználását, és azok hozzáigazítását a játszási stílusához. A játék játszása a hozzáigazodó vezérlést felhasználásával csúcspontos és gyorsabb.

Fedezze fel a konfigurációt, amely lehetővé teszi a magasabb fokú pontosságot, gyorsaságot és különféle alakok és méretekhez való hozzáférést. Az Xbox Elite vezérlő tökéletesen igazodik kezéhez, és a játszási stílusához. Könnyebb vezérelhetőséget érhet el az első személy szemszögéből, harci játékok vagy egyéb típusú játékok esetében.

Az Xbox Elite fazettás I- választóval, négy karból álló készletet tartalmaz. Egyszerűen fel- és lecsatlakoztatható. Használhatja mindegyiket, vagy csak valamelyik kart, ahogy az Önnek megfelel.

A karok segítségével pusztítóbb mozdulatokra és hatékonyabb vezérlésre képes. Az alkalmazás* segítségével minden vezérlőkar számára a bemenetek széles skálája válik lehetővé.

A precíz ravaszzárak átváltásakor pontosabban célozhat, időt spórolva ezzel a ravasz meghúzásának szükségessége nélkül. Az átkapcsolással pedig ismét a ravasz mozgásának irányítása az Ön kezében van.Minden ravasz saját feloldózárral rendelkezik, amely független vezérlést tesz lehetővé.

Egy egyszerű alkalmazás* segítségével a vezérlést még jobban személyre szabhatja. Bármely bemenetet az ABXY gombhoz, a karokhoz, az hüvelykujjkarokhoz, bármely ravaszhoz hozzárendelheti.

Az alkalmazásban tetszés szerinti vezérlő profilt hozhat létre, mely által bármely játék számára beállítható. A vezérlőbe két profil is bejátszható, melyek azonnal átválthatók a beépített profil átváltó gombja segítségével. A lehetőségek száma gyakorlatilag korlátlan.
Csomag tartalma:
 •     Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black
 •     Tok.
 •     4 kar
 •     6 (hüvelykujj) karból álló készlet (normál, magas és kupolás)
 •     2 I-választó (fazettás és normál)
 •     USB kábel
 •     2 AA elem


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Xbox One Elite 1TB Hybrid Drive - BAZÁR (használt termék , zmluvná záruka 24 mesiacov) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Xbox One Elite 1TB Hybrid Drive - BAZÁR (használt termék , zmluvná záruka 24 mesiacov) katalógusba hozzáadva: 22.01.2016.


Xbox One Elite 1TB Hybrid Drive - BAZÁR (használt termék , zmluvná záruka 24 mesiacov) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
43532 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés