Xbox Series X

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
191.990 Ft
Nettó ár: 151.173 Ft
 
Termék kódja: 405292
Microsoft
Szeretnél megtakarítani 9.400 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 182.590 Ft-ért
Szeretél megtakarítani 46.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 145.390 Ft-ért

Tippjeink

Xbox Series X [RRT-00010]

Ajándék - FIFA 22 ár 9.790 Ft

Forradalmian új generációs HyperMotion technológia a Playstation ®5 és az Xbox Series X|S között. A játék olyan szintre emeli játékélményét, amelyet még soha nem tapasztalt. A technológia integrálja a fejlett csapatokat érintő adatokat, hogy a játékmenet még intenzívebbé váljon. Az új generációs konzol teljesítményének köszönhetően a játék az eddigi legreálisabb és legsimább játékmenetet ötvöz. A játék újdonsága minden játékmódban megvalósul.
Lehetősége lesz karrier módban beteljesítheti futballálmait, és a VOLTA FOOTBALL módban ismét megcsodálhatja a kis futball eleganciáját: új játékmódokkal és eljárásokkal, minden évszakban. Profi klub módban hozzon létre egy továbbfejlesztett csapatot előléptetési rendszerrel, hogy szakembereit szilárdan a kezei között tartsa.
HYPERMOTION TECHNOLÓGIA
A konzolok következő generációjánál a HyperMotion rendszer teljesen újdonság: ha két technológiát ötvöz, az jelentősen megváltoztatja és javítja a játékmenetet.
  • A 11 vs 11 mérkőzés fejlett rögzítése: Az Xsens szettek először teszik lehetővé, hogy megörökítsd 22 profi focista mozgását, akik nagy tempóban játszanak. Hatalmas mennyiségű és minőségi adat megszerzése a játékosok mozgásáról, ami kiváló alapot jelent az egyének mozgásához a FIFA 22 játékban.
  • Gépi tanulás: : A legmodernebb szabadalmaztatott algoritmus több mint 8,7 millió képet dolgozott fel a fejlett meccslövésekből, lehetővé téve ez az algoritmus teljesen új animációk készítését valós időben.
  • Hiteles csapatmozgás: : Az Xsens-készletek, amelyeket először használnak minden nagy iramú futballista adatainak rögzítésére, jelentős előrelépést jelent. Adatokat nyerünk minden érintésből, beavatkozásból, sprintből és párharcból, s ezek együttesen képezik az alapját a FIFA sorozat történetének legnagyobb animációs frissítésének.
  • "ML-Flow" algoritmus: : Ez az algoritmus több mint 8,7 millió képkocka alapján valós időben új animációkat hoz létre, így jobban beállíthatja lépését és tempóját a labda feldolgozása előtt, vagy simábban lőhet a kapuba.
  • Taktikai felhasználói felület: : A konzolok új generációi lehetőséget kínálnak a mezőny összes játékosának taktikai fejlesztésére. Minden játékos sokkal jobban érzékeli a csapattársak és az ellenfelek helyzetét és mozgását, ami egy teljesen új szintű taktikai realizmust hoz létre. Egy támadás során a játékosok másodpercenként akár hatszor több döntést hozhatnak, ami azt jelenti, hogy jobban ismerik a környezetüket. Okosabban viselkednek az akciók beállításakor, tudják, hogyan kell időzíteni a rajtokat, erősebben kezdik a szabad labdát.
  • Kinetikus légi harc: : Nézze, ahogy a védők és a támadók egymást tolják, húzzák és ütik, amikor megpróbálnak a labdához jutni. Ennek eredményeként megnő a fejléc minősége.
  • Kiegyensúlyozott labdavezérlés: : A frissített animációk javítják a labda irányítását a FIFA 22-ben, természetesebbé és gördülékenyebbé téve a játékot, mint valaha.
  • Természetesebb játékosok: : A mérkőzés 11–11 fejlett felvételének köszönhetően teljesen új animációkat várhat a labda nélküli játékosok viselkedéséről, amelyek szintén hozzájárulnak a játékosok általános természetességének és hitelességének javításához. Észreveheti, hogy a játékosok hogyan beszélnek és gesztikulálnak az aktuális események és a helyzet súlyossága alapján. Az aktív mozgás minden fejlesztése az idei évet a reálisabbá és lenyűgözőbbé teszi a FIFA sorozat történetében.
    fifa_22_next_gen

    A JÁTÉK EGYÉB ELEMEI
  • Kifinomult kapusok viselkedései: az új elkapó rendszernek köszönhetően a kapusok sokkal inteligensebbek, ami stabilabb teljesítményt és ésszerűbb eredményeket eredményez. Pozíciós játékunk az egész világ kapusain alapul, hogy lemásolja a legjobb kapusok viselkedését, beleértve a villám reflexeket is.

     

  • Realisztikus labda: Kifinomult paraméterek, beleértve a sebességet, az aerodinamikai hozzáállást, surlódást, érintést, lövést, passzt.

     

  • Új támadó technika: - Különböző stílusokat állíthat be a csapat számára a pálya minden felében. Tartsa a labdát a pálya közepén, és gyorsan támadjon. Alternatív megoldásként játszon 16-16 játékos között vagy az egyéni stílusban.

     

    KARRIER ÜZEMMÓD

    Az újratervezett karrier mődban számos módszert és eljárást használhat a kívánt siker eléréséhez.


    FIFA ULTIMATE TEAM

    Építse fel álmai csapatát és versenyezzen másokkal a FIFA sorozat legnépszerűbb módjában. Több ezer játékos közül választhat, és számos módon testreszabhatja a klubbot. Egyedül játszhat a Squad Battles-ben, együtt a FUT, On-line, vagy Division Rivals együttműködésében, vagy a FUT Champions, FIFA Ultimate Team™ (FUT) legjobbjaival folytatott mérkőzésen.


  • FUT JÁTÉKMÓD - Az új játéktartalom új lehetőséget kínál arra, hogy egy adott bajnoki mérkőzésen csapatot építsen, és lehetőséget ad arra, hogy felidézzen néhány nosztalgikus pillanatot, melynek köszönhetően a játékosok helyet szereznek a FUT-ba
    PROFI KLUBBOK

    Az új klub testreszabási lehetősége lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből a gyepen vagy a lelátón. A játékos teljes irányítást kap a fejlesztés felett, és a közösségi játék hatékonyabb elemeinek köszönhetően sokkal gyorsabban megtalálja a következő mérkőzést.




  • Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése
    Ajándék - NHL 22 ár 6.790 Ft


    Azok a játékosok, akik elkezdték az NHL 22 játékát PlayStation 4 -en vagy Xbox One -on, át tudják adni a HUT Team csapatának értékét, és folytathatják a PlayStation 5 vagy Xbox Series X | S az NHL 22 -en belül, ami azt jelenti, hogy:

    • A felhasználók 20 játékos + edző elemét védhetik jelenlegi névsorukban, és áthelyezhetik őket egy új konzolra.
    • Amikor a tartalmat a 4. generációs konzolról az 5. generációs konzolra viszik át, az biztonsági okokból nem forgalmazhatóvá válnak.
    • Ez az egyszeri tartalom-áttelepítés 2021 decemberében lesz elérhető.
      Rendelje meg még ma az EA SPORTS ™ NHL 22 játékot, és kapja meg:
    • Akár két gyémántjátékos csomag a HUT -hoz (egy két hónapig).
    • Nyisd ki az X-Faktor zóna lehetőségeit a World of Chel-ben (azonnal).
    • Nyisd meg az X-Faktor pozícióit a Be A Pro (2), ZB bónusz és bónuszpontok között.
    • Egy jégkorong táska
      Veterán bónusz:
    • 3 csomag jutalom a HUT -hoz való hűségért, ha az utolsó három cím (NHL 19, NHL 20 vagy NHL 21) egyikének tulajdonosa
    • 5 hűségjutalom -csomag a HUT -hoz, ha az utolsó három cím közül kettő tulajdonosa (NHL 19, NHL 20 vagy NHL 21)
    • 10 csomag jutalommal a HUT -hoz való hűségért, ha az utolsó három cím mindegyike az Ön tulajdonában van (NHL 19, NHL 20 vagy NHL 21)
      nhl_preo

      ENGINE FROSTBITE

      A legendás Frostbite ™ motor először érkezik az EA SPORTS NHL 22 -re. Az NHL 22 óriási vizuális fejlesztéseket kínál a konzolos játékok jelenlegi és új generációi számára, így ez az egyik legnagyobb előrelépés a grafikus iparban. Legyen szó játékosok portréiról, vagy szövetekből készült animációkról, amelyek életet lehelnek a karakterekbe, vagy dinamikus világításból, amely valóban lenyűgöző játékkörnyezetet teremt, mindenhol javulást fog látni.


      Vizuális fejlesztések:

      A Frostbite minden játékverzióban drámai vizuális fejlesztéseket hoz, amelyek jelentősen növelik a hitelességet. Az NHL szupersztárjai soha nem tűntek ennyire élőnek - minden megváltozott az általános formától a szemekig, amelyek követik a karakter körül zajló eseményeket és reagálnak rá. Bárhová néz, mindenhol javulást lát:

    • A játékosok kifinomult megjelenése: A csillag- és általános fejlécek több mint 100 modellje teljes átalakításon esett át, hogy tükrözze az aktuális szezont, és még részletesebben kínálja kedvenc jégkorongozóit.
    • Jersey fejlesztések: A szövetek apró részleteinek és a nagy felbontású márkás elemeknek, például foltoknak vagy logóknak köszönhetően szó szerint minden öltés látható. Mindezt anélkül, hogy befolyásolná a teljesítményt, a memória- vagy lemezhasználatot.
    • Hajjavítás minden játékos számára: Az EA SPORTS FIFA haj árnyékoló technológia alkalmazásával a játékosok most "funkcionális" hajjal rendelkeznek, amely valósághűbben tükrözi a fényt.
    • Szemanimáció (PA2 Procedural Awareness): A korábbiakhoz képest a játékosok ma már gazdagabb kifejezésmóddal rendelkeznek, mivel a PA2 reaktív szemmozgás -technológia új elevenséget adott nekik. A játékosok szeme követi a körülöttük zajló fő eseményeket (például belépéskor), de rövid pillantással rögzíti azt is, ami a közelben van (például ellenfeleknél).
    • Továbbfejlesztett bőrárnyékolás: Az új bőrábrázolás és a megvilágítás javítása példátlan módon fokozza a játékosok hitelességét.
    • Ruházati animáció: a mezek a játékosok szerint mozognak.
      Jégkorong fizika:

      A bot új, reális kölcsönhatása növeli a játék fizikai szintjét, és a következőket hozza:

    • Korongharcok, amelyek tisztességesek és ügyességi alapúak
    • A bot jobb érintkezési rendszere az ellenfél testével az illegális beavatkozások pontosabb értékelését eredményezi.
    • Reálisabb mozgás a kerítés mentén anélkül, hogy a bot átmenne a textúrákon.
      Kiterjesztett valóság: A legfontosabb játékstatisztikák és információk közvetlenül a táblára vetülnek a mérkőzés során, köszönhetően a kiterjesztett valóság vizuális elemeinek, amelyek tökéletesen illeszkednek a jégen történtekhez. Több játékon belüli információval jobban személyre szabhatja stratégiáját-nem kell többé megszakítania a játékot, és szünetet tartania a valós idejű statisztikák megtekintéséhez.
      Szupersztár X-Faktorok

      Tapasztalja meg a szupersztár X -faktorok hatását, egy úttörő játékrendszert, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználja a csillagos játékosok kivételes képességeit - jelenlétük a jégen most még nagyobb hatást gyakorol, mint valaha. A szupersztár X-Faktor képességei, amelyek csak a liga játékos elitjei számára vannak fenntartva, elkülönítik a legjobbakat a többiektől, és a szupersztárok ugyanolyan hűségesnek tűnnek, mint élő társaik. Minden játékos kap egy elsődleges képességet, amely a játékában domináns. Az X-Faktor szupersztárképességének tényleges funkciója mindig ugyanaz marad, de az elsődleges és másodlagos képesség erősítő hatásának szintje megváltozik. A Szupersztár X-Faktorokat nagy hűséggel dolgozzák fel, és a liga legjobb játékosainak jellemző elemein alapulnak. Legyen szó ágyúgolyóról, precíz passzról, robbanásszerű támadási sebességről vagy villámreflexekről a kapu előtt, a szupersztárok X-tényezői a jégen minden pozícióra vonatkoznak, új elemet hozva létre az osztályok közötti versenyben és a stratégiai gondolkodásban.


      Játék módok

    • HOCKEY ULTIMATE TEAM: A HUT egy NHL 22 játékmód, amelyben létrehozhatja saját névsorát jelenlegi, korábbi és legendás NHL játékosokról, és játszhat velük online. Építs csapatokat, gyűjts jutalmakat, és hozd a csapatodba a legjobbakat.
    • WORLD OF CHEL: A többjátékos WOC többféle játékmódot tartalmaz, mint valaha. Hozzon létre saját játékost, és harcoljon különféle módokban, mint például az EASHL, az Ones és az Arcade Threes.
    • BE A PRO: A Be A Pro mód lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalja egy NHL -játékos életét a jégen. Lenyűgözze le a klub vezetőségét, és induljon el a hírnév útján, amelynek során törekedni fog a helyre az első formációban, harcolni fog a Stanley -kupáért és megpróbál törjön be a liga elitjébe.
    • REŽIM ORGANIZÁCIE: Építsen dinasztiát kedvenc NHL -csapatának élére több szezonon keresztül, vagy hozzon létre egy vadonatúj csapatot a bajnokság bővítésének részeként. Cserkészd fel a játékost, állítsd be az edzői paramétereket és a formációkat, és tapasztald meg a feszültséget az osztályablak közeledtével, hogy megnyerd a Stanley Kupát.

    •  

    •  

    •  

    Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

    Összehasonlítva a korábbi generációval, az Xbox Series X jobb egyensúlyt képvisel a teljesítmény és sebesség terén, amellyel tovább halad a technológia minden területén, amelynek köszönhetően fokozza az élményt.

    Next Generation Custom Processor:
    Az Xbox Series X az eddigi legnagyobb teljesítményű konzol. Négyszer nagyobb Xbox One processzor erőt hoz, és a fejlesztők számára 12 TFLOP (tera flop) GPU teljesítmény (grafikus processzor egység) kihasználását kínálja - ami duplája az Xbox One X teljesítményének. és több, mint nyolcszorosa az eredeti Xbox One konzolénak. Az Xbox Series X igazi generációs ugrást hoz a processzor és grafikus teljesítmény terén a teljesen új technikáknak hála, amelyek nagyobb frame rate-hez vezetnek, és nagyobb, még szofisztikáltabb játék világhoz, és még jobb élményekhez. Variable Rate Shading (VRS):
    Hála a VRS-nek a fejlesztők kihasználhatják az Xbox Series X teljes teljesítményét. GPU ciklusok egységes használata helyett minden egyes pixel esetében, lehetőség nyílik individuális effektek előnyben részesítésére az egyes játékkarakterek vagy környezeti tárgyak esetében. Ez a technika stabilabb frame rate-t és magasabb felbontást eredményez, a végleges kép minőségbeli romlása nélkül. Hardware-accelerated DirectX Raytracing :
    Dinamikusabb és realisztikusabb környezetet várhatunk a DirectX Raytracing-nek hála - amely most először érhető el játékkonzolon. Ez a való világéhoz hasonló fényeket, pontos tükröződéseket és realisztikus hangokat jelent, mindezt valós időben.

    SSD Storage:
    Az új generáció SSD tárhelyével a játék csaknem minden szempontból fejlődött. A játékvilágok nagyobbak, dinamikusabbak lettek, és pillanatok alatt betöltődnek. Quick Resume:
    Új Quick Resume elem lehetővé teszi akár több játék folytatását onnan, ahol abbahagytuk őket, és mindezt szinte azonnal, hosszú várakozási idő nélkül. Dynamic Latency Input (DLI):
    A DLI új elemnek hála még pontosabbá, precízebbé vált az irányítás. HDMI 2.1 Innovation:
    A Microsoft együttműködött a HDMI fórummal és a TV gyártókkal, hogy a legjobb játékélményt érjék el olyan elemek használatának segítségével, mint az Auto Low Latency Mode (ALLM) és Variable Refresh Rate (VRR). Ezeknek köszönhetően biztosítja a minimális késleltetést, és a leggyorsabb reakciójú játékélményt. 120 fps Support:
    Xbox Series X rendelkezik 120 fps támogatással.

    Az új generációs konzol előnyei minden irányban jelentkeznek, hitelesebb megjelenítést és grafikát nyújtanak, továbbfejlesztett olvasási sebességet.

    4 Generations of Gaming:
    A kompatibilitás iránti elszántságot az eddigi generációk játékai képviselik - Xbox One játékok, beleértve a visszafelé kompatibilis Xbox 360 játékokat, és az eredeti Xbox játékok. A legkedveltebb játékok, beleértve az Xbox Game Pass-ban elérhető címeket, minőségükben javulnak, hála a stabilabb frame rate-nek, gyorsabb beolvasásnak, a fejlesztett felbontásnak és vizuális pontosságnak - mindezt a játékfejlesztők munkája nélkül. Valamint minden Xbox One kiegészítő működik az Xbox Series X konzollal is. Smart Delivery:
    Ez a technológia abban segít, hogy amikor vásárolunk egy Xbox One vagy Xbox Series X játékot, akkor a megfelelő változatot kapjuk meg, attól függően, milyen konzolon játszunk. Xbox Game Pass:
    Az eddigi 4 konzolgeneráció játékain kívül az Xbox Game Pass továbbra is kínálni fogja a saját exkluzivitásait, mint például a Halo Infinite, már a megjelenésükkor.

    Az Xbox Series X a Microsoft-tól az eddigi leggyorsabb, legjobb teljesítménnyel bíró konzol, amely a játékost és a játékélményt helyezi előtérbe. Próbáld ki te is ezt az új generációs konzol, és merülj bele a játékok úgy, mint eddig még soha!

    XboxSX_Bullets

    Előzetes technikai specifikáció Xbox Series X:
  • 4x nagyobb CPU teljesítmény, mint az Xbox One esetében (kb. 3.4GHz 8 mag).
  • Több, mint 2x nagyobb teljesítmény a GPU terén az Xbox One X-hez képest (kb. 12Tflops).
  • 8K támogatás
  • 120Hz kimenet.
  • Raytracing.
  • Variable Rate Shading.
  • VRR támogatás (freesync) .
  • M.2 Nvme SSD disc.
  • Auto Low Latency Mode és Dynamic Latency Input a lag-ok csökkentéséhez.
  • Cloudhoz történő csatlakozásra tervezre, streameléshez.
  • Visszafelé kompatibilitás az előző Xbox verziókkal.
  • RAM memória esetében még nincs megerősített információ, de valószínűleg GDDR6 és 16GB körül.



    A Microsoft szintén bemutatta az első játékokat az Xbox Series X-re, amelyek a Senua's Saga: Hellblade II, Theory's Hellblade: Senua's Sacrifice és Halo Infinite.






  • Xbox Series X - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 2 értékelés alapján.

    Értékelések Xbox Series X

    Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
    Talált Oldalak:   1  
    od Arnold Kristóf 5 az 5 csillagból! 2021.10.09.
    Zseniális, zseniális, zseniális. Átvételkor fizettem, nem volt és most sincs semmi gáz ????
    od Teimer Istvánné 5 az 5 csillagból! 2020.12.03.
    Csak egy pici gond van vele, az hogy nincsen. Jó lett volna a fa alá tenni az unokámnak, de sajnos felvásárolták a viszonteladók. A karácsonyra való tekintettel javaslom, hogy mindenki csak egyet vehessen. Üdv: Kata
    Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
    Talált Oldalak:   1