Xbox One S 500GB

Bruttó ár
94.090 Ft
Nettó ár: 74.087 Ft
 
Termék kódja: 360451
Microsoft
Szeretél megtakarítani 37.500 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 56.590 Ft-ért

Tippjeink

Xbox One S 500GB [ZQ9-00012]



Új dizájn
Játsszon a játékok legjobb sorozatával, amely az Xbox 360 konzol klasszikus játékait is magába foglalja, a konzolon, mely most 40%-al kisebb az eddiginél. Azonban ne tévessze meg a méret: a beépített tápegységgel és az 500 GB tárhellyel Xbox One S konzol a legfejlettebb azok közül, amelyeket eddig láthatott.

Vizuális mélység
Az exkluzív címekben, mint pl. a és Gears of War és a Forza Horizon 3 lehetősége lesz élesebb és gazdagabb színhatást átélni. A fényviszonyok és a sötét felületek arányának fokozásával a HDR technológia a vizuális elemek igazán mély élményét nyújtja.

4K Ultra HD
4K HD realisztikus hátterű videóval érkezik, melynek köszönhetően négyszeres felbontású videót élvezhetünk. Lehetősége lesz különböző szolgáltatások 4K videóit sztreamelni, vagy minőségi Blu-ray filmeket Ultra HD felbontásban megtekinteni, mindezt a magas dinamikus terjedelem technológiája hozza el Ön számára, amely lenyűgöző képhűséggel szolgál.

IR Blaster
Az Xbox One S konzolt beállíthatja úgy, hogy más készülékeket is elindíthasson - tévé készüléket, audio/videó berendezéseket, kábel vagy szatelit set-top boxokat. Játékokat akar elindítani, filmeket nézni, felejtse el a távirányítót, az IR funkció gondmentesen teszi Ön számára lehetővé minden film megtekintését, vagy a játékok nyugodt élvezetét.

Új vezérlő
Az Xbox vezérlő új vezetékmentes verziója nagyobb kényelmet biztosít, melyet az ergonómiai dizájt eleganciája támogat, és amely kétszer nagyobb hatótávolsággal gazdagodott. A vezérlő csúszásmentes felülete a célzáskor nagyobb pontosságot biztosít. A Bluetooth technológia PC-vel, táblagépekkel és telefonokkal való kompatibilitást tesz lehetővé, melyek támogatják a Windows 10-t.

Műszaki adatok:
  • Nyolcmagos AMD Jaguar processzor
  • 8 GB szuper-gyors DDR3 RAM memória
  • 32 MB ESRAM ultra-gyors processzor memóriával
  • HDD 500 GB kapacitással


Csomag tartalma:
  • Xbox One S 500 GB konzol
  • Vezetékmentes Xbox vezérlő (3,5 mm fülhallgató bemenettel)
  • HDMI kábel (4K támogatás)
  • AC csatlakozó kábel
  • 14 napos Xbox Live Gold próbaidős tagság - Voucher


Némely funkció Xbox One Kinect szenzor jelenlétét igényli az Xbox One számára!



Értékelések Xbox One S 500GB

Nincs vélemény a termékről.