Zoo Tycoon (Gold Kiadás) PC DVD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 3625
MicrosoftEN szinkron

Zoo Tycoon (Gold Kiadás) [PC DVD]


Volt már Ön valaha állatkertben? Valószínűleg igen. Nem volt olyan érzése, hogy némely kifutó nem az elképzeléseinek, esetleg nem az állatok érdemeinek megfelelő? Esetleg hogy Ön jobban meg tudná oldani ezt a helyzetet? Sokallotta a belépő árát? Szeretne ezen változtatni? Akkor próbálja meg. A Zoo Tycoon lehetővé teszi, hogy saját állatkertet hozzon létre. Építsen kifutókat, utakat, ültessen fákat, helyezzen el padokab, gyermek játszótereket....szent ég, elfeledkezett a majmokról :D Ez a szimuláció az állatkert egészére kiterjed rajzol formában.

A Golden Edition tartalmaz Dinosaur Digs datadisk-t, ahol a hétköznapi állatok helyett dinoszauruszokat etethet, valamint egy Marine Mania datadisket, amely egy vízi világ felépítését teszi lehetővé.

Több mint 100 állatfaj: játszon a kedvenc szárazföldi, vagy vízi állataival, valamint őstörténeti állatokkal, mint a Nagy Panda, Velociraptor.
Foglalkozzon 500 éptménnyel, kifutóval, atrakcióval, plüssállattal stb.
Körülötte dzsungel található: 30 igényes terepen tesztelheti képességeit.
Ez egy séta a parkban: a kezdetektől fogva jól fog szórakozni az játék interaktv bemutatója és az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően.
Bónusz: Extra veszélyeztetett állatok sora, mint. pl. komodói varánusz, vadló, cetcápa. + 40 új tárgy és 3 új szcéna.

Értékelések Zoo Tycoon (Gold Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.