2010 FIFA World Cup: South Africa-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Használt
590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 228561

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: 2010 FIFA World Cup: South Africa-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Az EA SPORTS™ a bolygó legjelentősebb sporteseményét a 2010-es Dél-Afrikai FIFA Labdarúgó-világbajnokság™ egyetlen hivatalos és kizárólagos licenccel rendelkező videojátékának kiadásával ünnepli.


Átélheted a világ legnagyobb színpadán zajló vad nemzeti összecsapások hangulatát és szenvedélyét, miközben életre kelted az álmot: a világ minden tájáról való szurkolók ellen küzdesz a 2010-es FIFA Labdarúgó-világbajnokságon™. A játékosok országuk színeiben küzdhetnek a kvalifikációktól kezdve egészen a FIFA Világkupadöntő™ virtuális reprodukciójáig, és megtapasztalhatják, milyen berúgni egy egész országot lázba hozó gólt.

A videojátékok történetében először küzdhetsz egy teljes körű és eredeti világkupán. Vidd csatába egy ország reményeit és álmait a rivális országok játékosai ellen! Ugyanolyan körülmények várnak, melyek közt a valós világ futballhősei játszanak Dél-Afrikában; haladj a csoportszinttől az elődöntőkön át a nagy lehetőségig, hogy te lehess a 2010-es Dél-Afrikai FIFA Labdarúgó-világbajnokság győztese! Azon országok szurkolóinak, melyek nem jutottak be a világbajnokságra, ez lehetőséget jelent a sporttörténet újraírására. Ezen felül a játékosok egyéni és csapatpontokat szerezhetnek, és az élre küldhetik válogatottjukat a Nemzetek Csatájában.

A látványosan, élethű részletességgel megjelenített EA SPORTS 2010 FIFA World Cup South Africa™ játék tartalmazza a kvalifikációkon részt vevő 199 nemzeti válogatottat, a 10 dél-afrikai hivatalos stadiont, és további stadionokat minden kvalifikációs régióhoz. Minden, amit a szurkolók szeretnek a világbajnokságban, látványos részletességgel kel életre, egészen a konfettiesőig, a szerpentinig és a tűzijátékokig — akárcsak az igazi világversenyeken. A hőseiket Dél-Afrikába is követő szurkolók ott állnak majd a lelátókon országuk zászlaját lengetve, hatalmas feliratokat emelve, anyanyelvükön buzdítva a csapatot.

Az EA SPORTS 2010 FIFA World Cup a piacvezető EA SPORTS futballmotor kifinomultabb, gyorsabb tempójú, könnyen kezelhető verzióját tartalmazza, mely a díjnyertes FIFA 11 szíve is egyben — a jelenlegi konzolgeneráció legnagyobbra értékelt sportjátékát. A játék újításai érzékeltetik a kvalifikációs meccsektől a döntőig vezető utazást, az országok hazai és vendégtaktikáit, a meccs közben alkalmazott szituációs taktikákat, valamint magassági hatásokat, melyek a játékosok gyorsabb kimerüléséhez vezethetnek és még a labda röptét is befolyásolják.


Nyerd meg a 2010-es FIFA Világkupát
 • A 199 csapat egyikével a kvalifikációktól egészen a FIFA Világkupadöntő™ virtuális reprodukciójáig juthatsz. Játssz a 10 hivatalos stadion bármelyikében; a mérkőzések a 2010-es FIFA Labdarúgó-világbajnokság™ ünnepélyes pompájával kelnek életre.

  2010 FIFA World Cup Online
 • Most először: teljes körű és eredeti 2010-es Dél-Afrikai FIFA Online Labdarúgó-világbajnokság! Küzdj kedvenc válogatottad színeiben a rivális országok játékosai ellen, a csoportszinttől az elődöntőkön át a nagy lehetőségig, hogy te lehess a 2010-es Dél-Afrikai FIFA Labdarúgó-világbajnokság győztese. A földgömbön navigálva keresd meg a legjobb országokat és a legkeményebb ellenfeleket a 199 résztvevő nemzet közül!

  Látványos megjelenítés
 • A látványos külsőségekkel, a hivatalos bajnokság szenvedélyével és pompájával életre kelő 2010 FIFA World Cup South Africa™ mind a 10 hivatalos licencelt stadiont tartalmazza. Konfettiágyúk, szerpentindobálás, hatalmas feliratok, zászlók és tűzijátékok – mintha ott lennél Dél-Afrikában.

  A Nemzetek Csatája
 • Képviseld hazádat a 2010-es online FIFA Világkupán, mérkőzz meg a többi válogatottal a világelsőségért! Egyéni és csapatpontokat szerezve emelheted országodat a legjobbak közé. Teljesítményedet besorolással látjuk el, elmentjük és feltöltjük, így összes cselekedeted hozzájárul a játékosok és országok ranglistájának állásához.

  Taktikák hazai pályán és idegenben
 • A gép abban is utánozza a nemzetközi futballvilágot, hogy az idegenben játszó gyengébb csapatok számára védekező alakzatokat hoz létre, hazai pályán viszont ugyanezek a csapatok magasabb színvonalon játszanak.

  >Magassági hatások
 • nagy magasságban kisebb a légellenállás, így a labda gyorsabban és messzebbre száll. A játékosok észrevehetően hamarabb kifáradnak, állóképességük megsínyli a nagy tengerszint feletti magasságot egyes városok stadionjaiban.

  Eredeti stadionok
 • Játssz a 2010-es Dél-Afrikai FIFA Labdarúgó-világbajnokság™ mind a 10 hivatalos stadionjában!

 • 2010 FIFA World Cup: South Africa-PS3 - BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2014.02.12.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: 2010 FIFA World Cup: South Africa-PS3 - BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok