NBA 2K21 (Mamba Forever Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NBA 2K21 (Mamba Forever Edition) - PS5NBA 2K21 (Mamba Forever Edition) - Xbox Series X|SNBA 2K21 (Mamba Forever Edition) - XBOX ONE
Bruttó ár
37.690 Ft
Nettó ár: 29.677 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 409859
2KEN szinkron

NBA 2K21 (Mamba Forever Edition) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az NBA 2K21 a grafika és a játékmenet alapos fejlesztéseivel, gazdag versenyképes és közösségi online funkciókkal, valamint mély, változatos játékmódokkal jár. Ez is vadonatúj kivételes bemerüléseket hoz az NBA kosárlabda és kultúrájának minden aspektusába - ahol minden játék. Az azonos család új és meglévõ konzoljai közötti játék kompatibilitása érdekében számos új funkcióval bõvült a játék, például a MyTEAM Cross-Progression (lehetõvé teszi a MyTEAM pontok, tokenek, kártyák és a játék haladását) és a Shared VC Wallet (az összes vásárlás és jutalom átadása). ). Az új generációs konzol esetében az NBA 2K21 drasztikusan gyorsított játékbetöltést, hihetetlenül hû vizuális feldolgozást, verhetetlenül kifinomult játékmenetet és gazdag tartalmat hoz a rajongók és a kosárlabda játékosok számára. A játékosok várakozással tekinthetnek új játékelemekkel, módokkal, új márkákkal, társadalmi eseményekkel és egy vadonatúj filmzenével, amely a játékzene legszélesebb gyûjteményének köszönhetõen ígéreteket tesz a rekordok megsemmisítésére. A Mamba Forever Edition segítségével hozzáférést kaphat a játék jelenlegi és új generációs verziójához (PS5, Xbox X sorozat), amely egyedi játékfedelet és kettõs hozzáférést kínál mindkét generációs konzolhoz (ha a játékosok megvásárolják a PS4 / XONE verziót, megkapják szintén a játék év végi változata a PS5 / Xbox X sorozathoz és fordítva).

Értékelések NBA 2K21 (Mamba Forever Edition)

Nincs vélemény a termékről.