NBA 2K21 (Mamba Forever Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NBA 2K21 (Mamba Forever Edition) - PS4NBA 2K21 (Mamba Forever Edition) - PS5NBA 2K21 (Mamba Forever Edition) - XBOX ONE
Bruttó ár
41.890 Ft
Nettó ár: 32.984 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 411542
2KEN szinkron

NBA 2K21 (Mamba Forever Edition) [Xbox Series X|S]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az NBA 2K21 kiterjedt fejlesztéseket hoz a grafikában és a játékmenetben, gazdag versenyképes és közösségi online szolgáltatásokat, valamint mély, változatos játékmódokat. Ez vadonatúj kivételes elmélyülést hoz az NBA kosárlabdájának és kultúrájának minden aspektusába - ahol minden játék. Az ugyanazon családok új és meglévő konzoljai közötti játék kompatibilitás biztosítása érdekében számos új funkcióval bővült a játék, például a MyTEAM Cross-Progression (lehetővé teszi a MyTEAM pontok, tokenek, kártyák és játék előrehaladását) és a Shared VC Wallet (az összes vásárlás és jutalom átadása ). Az új generációs konzol esetében az NBA 2K21 drasztikusan gyorsított játékterhelést, hihetetlenül hű vizuális feldolgozást, verhetetlenül kifinomult játékmenetet és gazdag tartalmat hoz minden rajongónak és kosárlabdázónak. A játékosok új játékelemekkel, módokkal, új márkákkal, közösségi eseményekkel és egy vadonatúj filmzenével várhatják a rekordokat, ami a legszélesebb játékzenekönyvnek köszönhető. A Mamba Forever Edition segítségével hozzáférést kap a játék jelenlegi és új generációs verzióihoz (PS5, Xbox Series X), amely egyedülálló játékborítót és kettős hozzáférést kínál mindkét generáció konzoljához (ha a játékosok megvásárolják a PS4 / XONE verziót, akkor a játék év végi változata a PS5 / Xbox Series X-hez és fordítva).

Értékelések NBA 2K21 (Mamba Forever Edition)

Nincs vélemény a termékről.