WWE 2K22 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
8.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 448179
2K

WWE 2K22 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

  • használt termék, 100%-ban működőképes, kipróbált
  • doboza sérülésmentes, lemez karcementes
  • 6 hónap garancia

Új termék leírása:


A WWE 2K minden funkciójával tér vissza! Szakadj ki a lelátóról, és csapj le a WWE világának teljes irányítására. Dobd el a legnagyobb és legvalósághűbb WWE szupersztárokat és legendákat. Éld át újra Rey Mysterio ikonikus karrierjének kulcsfontosságú pillanatait a 2K Showcase-ben. Ilyen erősen ütni még soha nem volt ilyen könnyű!


Új játékmotor-kialakítás és új vezérlők. Az összes kezelhető funkció.

Ugorj be a ringbe, és csapj le a WWE világának teljes irányítására.


Talán túlságosan is kemény játék

Még soha nem volt ilyen könnyű egy ilyen kemény ütést bevinni. A kezelőszervektől a lenyűgöző grafikáig mindent újraterveztek, és olyan valósághűnek tűnik, mintha a WrestleMania ringben állna.


Irányítsd a WWE szupersztárokat és a CLASSIC LEGENDS-eket

Végezzen ugrásokat, rúgásokat és ütéseket a legnagyobb és legvalósághűbb WWE szupersztárokkal és legendákkal: The Rock, Sasha Banks, Goldberg, Stone Cold Steve Austin, Brock Lesnar és még sokan mások.


Küzdd át magad a sztárság felé

Ünnepelje meg Rey Mysterio ikonikus karrierjének legfontosabb pillanatait a 2K Showcase segítségével. Booyaka!


Bemutatjuk az MyGym-et

A döntések meghozatala a WWE vezérigazgatójaként rajtad múlik. google-translate Vezesd a Raw-t, ??a Smackdownt, az NXT-t vagy az NXT UK-t, és állítsa össze a WWE szupersztárok és legendák végső névsorát. Ezután versenyezz a rivális menedzserekkel, hogy megépítsd a WWE univerzum legnagyobb márkáját. Teremtsd meg a legjobb show-t izgalmas ellenfelekkel, túlkapott meccstípusokkal, bajnoki összecsapásokkal, fizetős versenyekkel és egyre növekvő fegyverkezési versenyekkel az arénák és a közönség számára. Miután felállítottad a színpadot, játssz szupersztárként, avatkozz be menedzserként, vagy hozz döntéseket a színfalak mögül – a választás a tiéd!


Állítsd össze a saját frakciódat

A sorozatban először a vadonatúj MyFACTION lehetővé teszi az nWo-val rivális frakció létrehozását. Gyűjtsd össze, kezeld és frissítsd a WWE szupersztárokat heti eseményekkel és rendszeres frissítésekkel!




Értékelések WWE 2K22 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.