7 Days to Die [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
7.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 355221
Telltale

7 Days to Die [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

350729
Több, mint 2 millió eladott darab (digitálisan letölthető, a 7 Days to Die játék a túlélőjátékokat újradefiniálta, a játék konkurenciátlan tartalommal, valamint világ kialakítással bír. Először érkezik PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

A 7 Days to Die játék egy brutálisan kegyetlen post apokaliptikus világban játszódik, amelyet elárasztottak a zombik, a játék egy nyílt világban játszódik, amely az FPS, a túlélő horror, a "Tower Defense" játék és az RPG egyedi kombinációja. A játék harcokat, tárgyak készítését, rablást, kutatásokat tartalmaz.


  • Kutatás
  • Hatalmas, egyedi és gazdag környezet, amely az Ön által választott játékmódot teszi lehetővé.

  • Készítsen tárgyakat
    Készítsen és javítson tárgyakat, ruhadarabokat, páncélt, eszközöket, közlekedési járműveket és még több mindent. 

  • Építsen
    Építsen az alapoktól. Tervezze meg erődjét úgy, hogy legyen benne csapda, melynek köszönhetően túléli az élőhalottak támadásait, a világa teljes egészében modellezhető.

  • Közreműködjön, vagy versengjen
    A 7 Days to Die multiplayer játék megosztott képernyővel, további online multiplayer módokkal és előnyökkel, melyek a közeljövőben lesznek felfedve.

  • Hozzon létre
    Engedje szabadjára kreativitását, épitsen egyedül, vagy a barátai segítségével. Élvezze a kreatív módban a korlátlan hozzáférést 400 tárgyhoz és 1200 egyedi épitő blokkhoz.

  • Fejlesszen
    Fejlessze képességeit az aktív és passzív diszciplínákban. A 7 Days to Die játék az egyetlen olyan RPG túlélőjáték, amely több mint 50 szintő képességek és előnyök csoportját tartalmazza.

  • Válasszon
    Játszon ebben a hatalmas, kézileg kialakított kampányban, vagy játsszon a véletlenszerűen kigenerált világban barátaival, ezek a világok városokat, tavakat, hegyeket, völgyeket, utakat, barlangokat tartalmaznak. A lehetőségek száma végtelen, több mint 300 hellyel. 61Juli77
  • Értékelések 7 Days to Die [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.