A Shadow’s Tale

ÚJ TERMÉK
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 202736

Hudson 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: A Shadow’s Tale [Wii]


A Shadow's Tale a platformjátékok alaptulajdonságait új dimenzióval bővíti. A játékban megjelenő okokból kifolyólag a főszereplő árnyékát kell irányítanod. Az árnyék életének egyetlen értelme van: megmérni a kolosszális tornyot, ami a játék panorámája felett dominál. Annak érdekében, hogy erre képes legyen a fényt kénytelen használni, ami a játék gyönyörűen kidolgozott szintjeiben található.

A nap mozgása a játék során szigorú szabályokat határoz meg az egyes szintekre. Először is, az árnyékod csak a fény és az árnyék vékony határvonalán mozoghat, és élveznie kell az árnyék támogatását. Amint ellepi az árnyékodat a sötétség vagy a fény, az azonnal eltűnik és a következő szintre csak akkor képes átlépni, ha összegyűjti az összes kulcsfontosságú tárgyat. Ezáltal a Shadow's Tale izgalmas küldetéssé válik, ami ötvözi a kutatást, a fejtörők megoldását és a sötét ellenég elleni harcot a szintek során, amik befolyásolva vannak a fény helyzete és annak beesési szöge által.

A titokzatos árnyékodat egy szárnya teremtmény követi a játék során, ami Spangleként ismert és a tárgyak manipulálására használhatod. A Spangle által nyújtott támogatás új helyzetet teremt a fejtörők megoldásában. A fény és az árnyék kombinációja különleges keverékét alkotja meg a játékstílusoknak. Spangle képes az objektumok elmozdításával megváltoztatni vagy áthelyezni az árnyékot, és átjárót létrehozni.
 • Utazz a világban árnyként
 • Manipuláld a fényt
 • Teljesítsd a feladataidat
 • A Shadow’s Tale
  katalógusba hozzáadva: 2011.11.26.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: A Shadow’s Tale

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok