Adventure Classics: Syberia Collection PC DVD

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40332
MicroidsEN szinkron

Adventure Classics: Syberia Collection [PC DVD]



A csomag tartalmazza a Syberia, az Amerzone és a Syberia 2 játékokat.


Syberia
Kate Walker a sikeres New Yorki jogász Európába érkezik, hogy egy robot és játékgyár megvásárlásáról tárgyaljon, de a történet váratlan fordulatot vesz.

A gyár tulajdonosa, Anna Volarberg elhunyt. A gyár örököse, Anna testvére – Hans – a zseniális feltaláló pedig évekkel ezelőtt eltűnt valahol az Alpok és Szibéria között. Katenek meg kell találnia ezt a titokzatos férfit, hogy le tudja zárni az üzletet. A nyugatról keletre tartó utazása során Kate rájön, hogy Hans miért hagyta el a családját és, hogy miért nem tért vissza soha.

  • A legmodernebb 3D grafika - minden játékban megjelenő helyszín az utolsó, legapróbb részletig kidolgozott
  • Kate személyiségének fejlődése - a materialista jogász felfedezi önmagában a romantikus kalandort… új élet kezdődik a számára
  • Különleges környezet - Hans nyomának követése közben Kate felfedezi a robotok mágikus világát, és fantasztikus emberekkel találkozik a titokzatos környezetben
  • Meggyőző, fordulatokban gazdag forgatókönyv - puzzle, kalandjáték harmadik személy nézetből, logikai feladatok megoldásával



    Amerzone
    Te mint újságíró jelensz meg a játékban, aki eredetileg kutató volt, de „szavahihetetlennek” tituláltak, több, mint 50 év után. Átélheted az öreg kutató kalandjait, az ókori amerikai környezetbe, Amerozoneba. A történet nagy tojásokról, amiket magával hozott az indián hittel és rituálékkal köthetők össze. A tojásokból nagy fehér madarak lesznek, amik megállás nélkül repülnek hihetetlennek tűnhet, de a kíváncsiság és az erdeti történet a legjobbat hozzák majd ki belőled.

  • Fantasztikus kalandjáték minden korosztály számára
  • Fantasztikus grafika és különleges atmoszféra
  • A tehetséges szerző, Benoit Sokal műve alapján



    Syberia 2
    A Syberia lett 2002 legjobb kalandjátéka. A második rész a gyönyörű Kate lezárt története mellett ismét gyönyörű grafikát, szórakoztató kalandokat és kitűnő játékot hoz.

    A második rész az elsőtől több dologban is eltér, de a legszembetűnőbb a grafikai változás, amit kihangsúlyoz az is, hogy a második rész főleg havas tájakon játszódik.

    A Syberia 2 ezen kívül sok, az első pillantásra lényegtelen változásokat tartogat, amik mégis sokat változtattak a végeredményen. Elsősorban a hozzáadott animációkról van szó, amik élénkítik a statikus játékkörnyezetet és a javított kamerarendszerről, amik más perspektívát kínálnak, mint az első részben.

    Miután Kate maga mögött hagyta a világi vagyonát a célja érdekében: megtalálni a Voralberg család örökösét, Kate jelentős változásokon megy keresztül. Az üldöző válik Hans legnagyobb támogatójává.



  • Értékelések Adventure Classics: Syberia Collection

    Nincs vélemény a termékről.