Adventure Classics: Syberia Collection

ÚJ TERMÉK
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40332

Microids minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Adventure Classics: Syberia Collection [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Syberia, az Amerzone és a Syberia 2 játékokat.

Syberia
Kate Walker a sikeres New Yorki jogász Európába érkezik, hogy egy robot és játékgyár megvásárlásáról tárgyaljon, de a történet váratlan fordulatot vesz.

A gyár tulajdonosa, Anna Volarberg elhunyt. A gyár örököse, Anna testvére – Hans – a zseniális feltaláló pedig évekkel ezelőtt eltűnt valahol az Alpok és Szibéria között. Katenek meg kell találnia ezt a titokzatos férfit, hogy le tudja zárni az üzletet. A nyugatról keletre tartó utazása során Kate rájön, hogy Hans miért hagyta el a családját és, hogy miért nem tért vissza soha.
 • A legmodernebb 3D grafika - minden játékban megjelenő helyszín az utolsó, legapróbb részletig kidolgozott
 • Kate személyiségének fejlődése - a materialista jogász felfedezi önmagában a romantikus kalandort… új élet kezdődik a számára
 • Különleges környezet - Hans nyomának követése közben Kate felfedezi a robotok mágikus világát, és fantasztikus emberekkel találkozik a titokzatos környezetben
 • Meggyőző, fordulatokban gazdag forgatókönyv - puzzle, kalandjáték harmadik személy nézetből, logikai feladatok megoldásával

  Amerzone
  Te mint újságíró jelensz meg a játékban, aki eredetileg kutató volt, de „szavahihetetlennek” tituláltak, több, mint 50 év után. Átélheted az öreg kutató kalandjait, az ókori amerikai környezetbe, Amerozoneba. A történet nagy tojásokról, amiket magával hozott az indián hittel és rituálékkal köthetők össze. A tojásokból nagy fehér madarak lesznek, amik megállás nélkül repülnek hihetetlennek tűnhet, de a kíváncsiság és az erdeti történet a legjobbat hozzák majd ki belőled.
 • Fantasztikus kalandjáték minden korosztály számára
 • Fantasztikus grafika és különleges atmoszféra
 • A tehetséges szerző, Benoit Sokal műve alapján

  Syberia 2
  A Syberia lett 2002 legjobb kalandjátéka. A második rész a gyönyörű Kate lezárt története mellett ismét gyönyörű grafikát, szórakoztató kalandokat és kitűnő játékot hoz.

  A második rész az elsőtől több dologban is eltér, de a legszembetűnőbb a grafikai változás, amit kihangsúlyoz az is, hogy a második rész főleg havas tájakon játszódik.

  A Syberia 2 ezen kívül sok, az első pillantásra lényegtelen változásokat tartogat, amik mégis sokat változtattak a végeredményen. Elsősorban a hozzáadott animációkról van szó, amik élénkítik a statikus játékkörnyezetet és a javított kamerarendszerről, amik más perspektívát kínálnak, mint az első részben.

  Miután Kate maga mögött hagyta a világi vagyonát a célja érdekében: megtalálni a Voralberg család örökösét, Kate jelentős változásokon megy keresztül. Az üldöző válik Hans legnagyobb támogatójává.

 • Adventure Classics: Syberia Collection
  katalógusba hozzáadva: 2011.07.27.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Adventure Classics: Syberia Collection

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok