Adventure Collection volume one PC DVD

Bruttó ár
5.590 Ft
Nettó ár: 4.402 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 35688
TheEN szinkron

Adventure Collection volume one [PC DVD]



A csomag tartalmazza a Dead Reefs a Keepsake, a Return to Mysterious Island, a NiBiRu: The Messenger of the Gods és a Secret Files: Tunguska játékokat.


Dead Reefs
Klasszikus kalandjáték, melynek a története a XVIII. században játszódik egy szigeten, amiről a játék is a címét kapta. A sziget nem messze az angol partoktól található. Dead Reef szigete többek között arról is híres, hogy őrült kalózok lakják, akiknek az volt a szokásuk, hogy minden hajót megtámadtak és elsüllyesztettek, ami a sziget partjait megközelítette.

Hasonló sorsra jutott egy viharos éjszakán egy szerzetesekkel teli hajó is, ami a szomszédos szigetre tartott, ahol a vihar elől keresett menedéket. Azt nem is sejtették, hogy a céljukat soha nem fogják elérni. Mindannyian a kalózok fogságába estek, akiket akkoriban Baron DeSantra vezetett, aki a hajók legénységének nagy részét saját mocskos kezeivel ölte meg, beleértve a kapitányt is, akinek a kabinjában egy ősi relikvia is volt, ami olyan gonoszságot rejtett magában, amit a kalózok el sem tudtak képzelni.

Ettől az időtől kezdve a szigeten minden kilencedik évben rejtélyes dolgok történtek, amik a sziget egyik lakójának meggyilkolásában csúcsosodtak ki. A sziget többi lakója azt hitte, hogy elátkozott a sziget és, hogy ez a büntetésük a szerzetesek meggyilkolásáért. Elhatározzák hát, hogy végérvényesen véget vetnek a kalózok uralmának. De sajnos ez sem segít. A gyilkosságok továbbra is folytatódnak.

Pár nappal a várható gyilkosság előtt azonban gyanús dolog történt. A 11. gyilkosság során Baron De Santra egyik leszármazottja halt meg, aki annak idején megtámadta a szerzetesek hajóját és ellopta a relikviát.

  • 40 percnyi minőségi CG film
  • Stílusos kialakítása a XVIII. századi szigetnek
  • 16 karakter, egyedi személyiségi vonásokkal
  • Egy sor különleges tárgy, berendezés, közlekedési eszköz, stb.
  • Dinamikusan előrehaladó történet, aminek az alakulását Te magad is befolyásolhatod



    Keepsake
    Klasszikus third person point – n – click kalandjáték a Wicked Studiostól, akiktől eddig a legjobb játékokat kaphattuk. Pl. King’s Quest, Syberia, Myst, Quest for Gold, stb.

    A játék alapja egy komoly történet, aminek a 21 éves Lydia a főhőse. Lydia Dragonval prominens akadémiájára érkezik mágiát tanulni. Az akadémia és annak környéke azonban Lydia megérkezésekor üresen tátong. Az egyetlen kapaszkodó a rejtély megoldásához egy bohócfigura, amit Lydia az egyik barátjának ajándékozott még nyolc évvel ezelőtt.

    Lydia természetesen igyekszik fényt deríteni a rejtélyre. Az iskola felfedezése után látomásai lesznek, amik szintén a rejtély megoldásához vezetnek. Az egyetlen társa a Zak nevű farkas, aki valójában sárkány, de egy balul elsült varázslat miatt farkassá változott. Az iskola kiüresedésének oka mellett tehát Lydiának meg kell találnia a módot, hogyan lehet Zakot újra sárkánnyá varázsolni. Zakkal a kalandok során Lydia kommunikálni is képes. Egyébként állandóan elhagyatott helyeken kóborol, különféle problémákat igyekszik megoldani, mint például a klasszikus first – person puzzle, a Myst.

  • Egyszerű interakciók
  • Részletes grafikai kidolgozás
  • Rengeteg megoldandó feladat és fejtörő
  • Professzionális szinkron
  • Titokzatos atmoszféra
  • Három szintű tutorial és segítség, amik a legmegfelelőbb pillanatokban állnak rendelkezésedre



    Return to Mysterious Island
    A bátor Mina egyedül indult egy föld körüli útra, de hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten. A környék felfedezése során kincseket talált, valamikori lakóhelyeket, amiket az érkezése előtt itt élő emberek hagytak maguk után. Mivel nem képes elhagyni a szigetet, ezért ideiglenes otthont alakít ki a maga számára. Minden tudását kihasználja, hogy túlélhesse a kalandot. A dzsungelben összebarátkozik egy kis majommal, aki az egyetlen segítsége a szigeten.

    Az útja során Mina egy alakot vesz észre az árnyékban. Lehet, hogy ez a legendás Nemo kapitány szelleme? Miután összerakta a jeleket és a nyomokat, amiket sikerült kiderítenie, Minának meg kell találnia a jól elrejtett Nautilust, hogy elhagyhassa a szigetet.

    Bújj Mina bőrébe és oldd meg a Rád váró feladatokat és fejtörőket, a különböző Nautiluson található technológiák segítéségével, hogy visszatérhess a civilizációba a lakatlan szigetről.



    NiBiRu: The Messenger of the Gods
    Cseh Köztársaság, Nyugat Csehország: az új autópálya építése során a munkások felfedeznek egy régi lejáratot egy bányaaknába. Belépés után rájönnek, hogy valószínűleg egy német aknáról van szó, amit a II. világháború után takarhattak be. A Nyugat - Cseh Múzeum kihívott szakértője értesíti az érintett szerveket Prágában a leletről. A lelet híre a regionális sajtóban már másnap megjelenik és ráadásul az esti híradóba is bekerül.

    Franciaország: Wild professzor az asztalánál ülve éppen a heti sajtót olvassa. Pár hír fel is kelti az érdeklődését. Az egyiknek a számítógépe és a könyvei segítéségével több, mint 20 percet is szentel. Felemeli a telefont és tárcsáz.

    Martin Holan egy cseh diák, aki a nagybátyját – Wild professzort – támogatja az archeológiában és a lingvisztikában. A nagybátyját azonban felkérik, hogy utazzon a szülőhazájába, Csehországba. Martinnak találkoznia kell Prágában a professzor egyik ismerősével, aki engedélyt adhat rá, hogy a régész beléphessen az aknába. A professzor azonban a találkozón nem jelenik meg, ezért Martin elindul a lakására. A fiatal hölgyet, aki az engedélyt adta holtan találja a lakásban. A hazalátogatás és a német akna banálisnak tűnő kutatása ezáltal váratlan fordulatokkal teli kalanddá változik. Martin előtt élete legnagyobb kalandja kezd kibontakozni.

    Az eleinte ártatlan esti prágai kiruccanás veszélyes földönkívüli civilizációk utáni kutatássá változik. Minden a II. világháború idejében kezdődött, amikor a németek a mindaható fegyver és a kimeríthetetlen energia utáni hajsza hevében felfedezték az első titkokat. Az izgalmas Prágától egészen a maya piramisokig tartó utazás során Martin belenéz a múlt tükrébe, és rá kell jönnie, hogy nem ő és a nagybátyja az egyetlenek, akiknek a régi titkok oly fontosak. Vajon sikerül Martinnak a nagybátyja, Wild professzor régi álmát beteljesítenie? Sikerül megfejteni a rég kihalt mayák titkait? Úgy tűnik, hogy minden gondoson el van rejtve az idő végtelenségében.

  • 80 helyszín 5 fejezetben
  • 1024 x 768 truecolor
  • 3D szereplők
  • 35 NPC karakter
  • 50 oldalnyi párbeszéd
  • Professzionális szinkron
  • Professzionális hangeffektusok
  • Atmoszferikus zene

    Secret Files: Tunguska
    Tradicionális 2D/3D point – n – click kalandjáték részletes előrenderelt (2D) háttérrel és 3D szereplőkkel, amik egy sor attraktív vizuális effektust kínálnak, kát játszható karaktert és 20 – 25 órányi játékidőt.

    A történetek egy titokzatos esemény körül forog, ami még 1908 – ban történt Szibériában. Akkor egy hatalmas robbanás rázta meg Közép – Szibériát, ami néhány száz kilométeren belül mindent elpusztított. A nyilvánosság azt gondolja, hogy egy meteorit becsapódása okozta a robbanást. Néhány titkos dokumentum azonban ezt a teóriát cáfolja. A hadsereg ezért szigorúan titkos kutatásba kezd a helyszínen, ami a főhős – Nina Kalenkow – apját is érinti. Nina apja ugyanis a nyomozás során eltűnik, amivel Nina nem tud megbékélni és elindul Szibériába, hogy személyesen járjon a dolgok végére. Amikor azonban megérkezik egyáltalán nem baráti fogadtatásban részesül, ami jó kezdet egy nagyszabűsú drámai kalandhoz.

  • Két játszható karakter
  • 20 – 25 órányi játékidő
  • Epikus történet
  • 2D grafikai kidolgozás 3D elemekkel kombinálva



  • Értékelések Adventure Collection volume one

    Nincs vélemény a termékről.