Adventure Time: Finn and Jake Investigations Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Adventure Time: Finn and Jake Investigations - XBOX ONEAdventure Time: Finn and Jake Investigations - PS3
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 349517
LittleEN szinkron

Adventure Time: Finn and Jake Investigations [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Itt az ideje megoldani a rejtélyt. Kalandidõ: Finn és Jake Investigations egy új, teljesen 3D-s, cselekvésorientált kaland valós idõben. A játék kezdetén Finn és Jake úgy döntenek, hogy professzionális detektívként folytatják szakmájukat. Land Ooo szemben egy rejtélyes eltûnések és furcsa események, a játékosok hallani színes lakosság Land Ooo, megszünteti szabotõr gyors csaták, megoldani zavarba ejtõ rejtvényeket, vizsgálja meg a titkos és ismert helyen, és tényleg érzem beírta a saját epizódja Adventure Time.  Amikor játszik, mint Finn segítségével a legjobb barátja, Jake, a játékosok találkozás számos új és a ventilátor kedvenc karakter a show közé számok BMO, Abracadaniel, Lumpy Tér Princess, Ice King, Gunter, Magic Man, Lemongrab, fatörzsek, a keményítõt és a több ! A World Game Adventure Time Finn és Jake Nyomozás megelevenedik a lenyûgözõ 3D-s animáció és másolás az eredeti foglalkozása a show.  Szünet az öt jeleneten, amelyet a Land of Ooo-ban játszanak, és amelyek mindegyike egyedülálló történet lesz, mintha a mûsor egy epizódja lenne. Ezek az esetek kapcsolódnak egymáshoz? Ha igen, akkor mi közös?

Értékelések Adventure Time: Finn and Jake Investigations

Nincs vélemény a termékről.