Adventure Time: Pirates of the Enchiridion Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Adventure Time: Pirates of the Enchiridion - XBOX ONEAdventure Time: Pirates of the Enchiridion - NSWAdventure Time: Pirates of the Enchiridion - NSW
Bruttó ár
8.790 Ft
Nettó ár: 6.921 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 382248
OutrightEN szinkron

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Finn és Jake többször mentették meg a Föld Ooo-t, mint amennyit számíthatnak, de ezúttal már csak fejek vannak. Valaki elfogta az Enchidirion-t és elárasztotta az Ooo földjét. Segítsetek Bean-nak és Jake-nek, hogy menjenek le a tengeren, és megoldják a különbözõ rejtvényeket velük. Annak érdekében, hogy feltárja a tetteset, használhatja a legénység tagjait a tengeren vagy a tengeren való küzdelemben és különbözõ képességekkel. A legizgalmasabb kalandban a Finn, a Jake, a BMO és a Marceline egy új hajón vitorlázhat. Könnyen felfedezheted az ismert királyságokat és meta-kat, vagy megismerheted a feltérképezhetetlen területeket. Az új gyors tempójú vontatóhajó, akkor eléri az összes csont. Használjon képességeket, varázslatokat és tárgyakat, hogy segítse a pártot az ellenség legyõzésében. Az új képességeknek köszönhetõen megalázhatja a sérüléseket és javíthatja a karaktereit a megszerzett pontokért. Különbözõ karakterekkel kell beszélnie, hogy megkapja az útmutatókat. A karakterek interjúsaként néha jó és rossz rendõrt kell játszani. Gyûjtsd össze az információkat, szerezz jutalmakat, fedezd fel az oldalmunkákat vagy titkos webhelyeket. Freeze Ooo föld szabadon, felfedezzen titkos helyeket, gyûjtsön jutalmakat, és játssz kedvenc karakteredekkel. Tegyen egy körutazást a királyságok között, vagy fedezze fel a feltérképezhetetlen helyeket. Javítsa a hõsöket, használjon tárgyakat, varázslatokat, elixireket és a hõs egyedülálló képességeit. Egy új kaland, melyet a sorozat eredeti hangján neveznek el.

Értékelések Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

Nincs vélemény a termékről.