Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition) PS4

Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
Termék kódja: 334067
bitComposerEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.090 Ft-ért

Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition) [PS4]

Az Air Conflicts: Pacific Carriers játék egy történelmi árkád jellegű szimulátor, amely a 2. világháború idején játszódik. Foglalja el helyét a pilótafülkében, és éljen át intenzív légi összecsapásokat!

Az amerikai haditengerészet eltökélt és hazafias admirálisa, Lucas Stark bőrébe bújva harcoljon saját országa érdekeiért a háborúban, amely mindörökre megváltoztatja őt. Tapasztalja meg a konfliktus másik oldalát is a japán kampányban, ahol Hideaki Hashimota japán admirális feladata, hogy meghódítsa a Csendes-óceánt, és eltökélte, hogy dicsőséget szerez a japán császárnak és saját magának.

Ön egy repülőgép-anyahajó kapitányaként a Csendes-óceánon ellenőrzést gyakorol egy teljes repülőgép osztag fölött, amelyek között taktikusan váltogathat, hogy ellenőrizhesse a muníció szinteket, és megszerezhesse az uralmat a levegőben és a tengeren, olyan helyszíneken, mint Pearl Harbor, Midway és a Wake sziget. Merüljön el az egyjátékos kampány mélységében, vagy harcoljon barátai ellen a rendkívül kompetitív többjátékos módban.



  • Legyen tanúja Lucas Stark és Hideako Hashimota kalandjainak - két repülőgép-anyahajó kapitány a Csendes-óceánon a második világháboró idején.
  • Vegye át az irányítást az lövegtornyok fölött a hajón a Survive játékmódban.
  • Figyeljen az ellenségekre, és fedezze fel az új küldetéseket.
  • Ahelyett, hogy csak egy repülőgépet irányítana, átveheti az irányítás az összes repülőgép fölött az osztagában az adott küldetés során.
  • Minden egyes repülőgép csak korlátozott mennyiségű lőszerrel lehet felszerelve, így a játék Öntől várja el a stratégiai irányítást a különböző gépek fölött az osztagban.
  • A játék összesen tartalmaz: 3 repülőgép-anyahajót, 22 csatahajót és 13 repülőgépet.




  • Értékelések Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition)

    Nincs vélemény a termékről.