Air Conflicts: Secret Wars

SZINTÉN ELÉRHETŐ Air Conflicts: Secret Wars - XBOX 360Air Conflicts: Secret Wars - PS3
ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40997

Deep 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Air Conflicts: Secret Wars [PC DVD]


Éld át az I. és a II. világháború legismertebb légi csatáit több, mint 20 helyszínen, ebben az árkád stílusú szimulátorban. Hét kampány vár Rád, amik több, mint 50 küldetést tartalmaznak. Ellenséges konvojokat kell megtámadnod, bombáznod kell a megjelölt célokat, védened kell a saját vonalaidat vagy fel kell derítened az ismeretlen területeket. Minden küldetés valódi, megtörtént események alapján készült.

Természetesen fontos szerepet játszanak a játékban a repülőgépek is. Összesen 16 áll a rendelkezésedre, mindegyik saját karakterisztikával, hiteles kidolgozással. Bár egy árkád stílusú szimulátorról van szó, de így is két irányítási profil állítható be. Kiválaszthatod az egyszerű árkád vezérlést és az összetettebb szimulátort, ami lényegesen több kontrollfunkciót ad a repülőgépekhez. Ezen kívül a multiplayer is elérhető a kínálatban.

Air Conflicts: Secret Wars - PC
Értékelve 4 az 5-ből 1 értékelés alapján
Air Conflicts: Secret Wars
katalógusba hozzáadva: 2011.07.12.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Air Conflicts: Secret Wars

od Horváth Bálint  4 az 5 csillagból! 24.12.2015
Arcade repülős játék, de a jobbik fajta. Előnyök: - Van történet a játékban - Kiválóan működik "1 kezes joystickkal" és HOTAS rendszerű joystickkal is. - Magyar felirat letölthető a magyaritasok.hu-ról Hátrányok: - Repülőgépek közt nem sok különbség van. - Kampányban több küldetés is irreálisan nehéz - Csapat társak sokszor nem csinálnak semmit, így neked kell mindenkit leszedni. Nem tökéletes a játék de legalább az alapok tisztába vannak téve és az is élvezni tudja, akinek csak billentyűzete és egere van.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok