Alias

ÚJ TERMÉK
4.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 35560

Acclaim 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Alias [XBOX]


Az Alias játék XBOX platformra készült, de kompatibilis az XBOX 360 platformmal is. Ezért XBOX platformra készült játékok XBOX 360 platformon történő futtatásakor ne feledkezzen meg róla, hogy:

  • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. Ezt a profilt letöltheti az XBOX LIVE szolgáltatáson keresztül, vagy a www.xbox.com oldalról. A profil egy csomagént kerül forgalomba, ezért azt elég egyszer lefuttatni (offline), vagy ha a konzol csatlakozik az Internetre, akkor automatikusan települ, ha a játék futtatásához szükség van rá.
  • XBOX 160 HDD mindenképpen szükséges az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver tárolására szolgál, hanem az egyes játékon belüli mentések is azon tárolódanak, valamint data cache - ként is szolgál, abban az esetben, ha a játék ezt megköveteli

A játék az azonos című TV sorozat alapján készült. A CIA egyik legjobb ügynöknőjének kalandjait élheti át a játékos. A játék karaktereinek hangját a TV sorozat színészei kölcsönözték (pl. Jennifer Garner)

Alias
katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Alias

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok