Alien: Isolation (Nostromo Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Alien: Isolation (Nostromo Edition) - XBOX ONEAlien: Isolation (Nostromo Edition) - XBOX 360Alien: Isolation (Nostromo Edition) - PS3
ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 254135

SEGA 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Alien: Isolation (Nostromo Edition) [PS4]

254135
Az Alien: Isolation segítségével fedezze fel a félelem szó igazi értelmét, ebben a horror játékban állandó rettegésben és halálos veszélyben van. 15 évvel az Alien eseményei után, Ellen Ripley lánya Amanda a túlélésért küzd, miközben anyja eltűnésének igazság után kutat.

Ahogy Amanda ebben a világban mozog, konfrontálódik egyre több kétségbeesett, pánikba esett lakossal, és a szívtelen Alinekkel.

Gyengén és felkészületlenül forrásokhoz kell jutnia, megoldásokat improvizálni, nem csupán hogy misszója során meg tudjon felelni, de hogy egyáltalán életben tudjon maradni.
  • Győzze le az állandóan Önre leselkedő halálos veszélyt - Élje át az állandó félelmet, ahol dinamikus és reakcióképességgel, érzékekkel rendelkező Alienek figyelik minden mozdulatát.
  • Improvizáljon a túlélésért - Hekkelje a rendszert, gyűjtsön és alkosson tárgyakat, melyeknek köszönhetően minden helyzetben meg tudja majd állni a helyét.
  • Fedezze fel a titkok és az árulások világát - Sevastopol jól kidolgozott világában találja magát, a világűr szélén.
Nostromo Edition további tartalma:
  • A Crew Expendable játék extra tartalma (Az eredeti legénység ismét a Nostromo fedélzetén van. Brett és Kane halottak, tehát Ashhez és Lamberthez csatlakozva állítsa meg a mészárlást, mielőtt még nem késő. Ellen Ripley, Dallas és Parker személyében induljon el a betolakodó levadászására!)


Alien: Isolation (Nostromo Edition)
katalógusba hozzáadva: 2014.10.21.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Alien: Isolation (Nostromo Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok