Alien: Isolation (Nostromo Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 263329
SEGA

Alien: Isolation (Nostromo Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

254135 Az Alien: Isolation segítségével fedezze fel a félelem szó igazi értelmét, ebben a horror játékban állandó rettegésben és halálos veszélyben van. 15 évvel az Alien eseményei után, Ellen Ripley lánya Amanda a túlélésért küzd, miközben anyja eltűnésének igazság után kutat.

Ahogy Amanda ebben a világban mozog, konfrontálódik egyre több kétségbeesett, pánikba esett lakossal, és a szívtelen Alinekkel.

Gyengén és felkészületlenül forrásokhoz kell jutnia, megoldásokat improvizálni, nem csupán hogy misszója során meg tudjon felelni, de hogy egyáltalán életben tudjon maradni.

  • Győzze le az állandóan Önre leselkedő halálos veszélyt - Élje át az állandó félelmet, ahol dinamikus és reakcióképességgel, érzékekkel rendelkező Alienek figyelik minden mozdulatát.
  • Improvizáljon a túlélésért - Hekkelje a rendszert, gyűjtsön és alkosson tárgyakat, melyeknek köszönhetően minden helyzetben meg tudja majd állni a helyét.
  • Fedezze fel a titkok és az árulások világát - Sevastopol jól kidolgozott világában találja magát, a világűr szélén.

Nostromo Edition további tartalma:
  • A Crew Expendable játék extra tartalma (Az eredeti legénység ismét a Nostromo fedélzetén van. Brett és Kane halottak, tehát Ashhez és Lamberthez csatlakozva állítsa meg a mészárlást, mielőtt még nem késő. Ellen Ripley, Dallas és Parker személyében induljon el a betolakodó levadászására!)



Értékelések Alien: Isolation (Nostromo Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.