Aliens: Fireteam Elite CZ

ezt a terméket jelenleg 5 ügyfél nézi
SZINTÉN ELÉRHETŐ Aliens: Fireteam Elite CZ - XBOX X|SAliens: Fireteam Elite CZ - PS5
ÚJ TERMÉK
15.236 Ft
12.690 Ft
Bruttó ár
Használt
9.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 432153

Focus15 éven aluliak számára nem ajánlottEN szinkron
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
9.890 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Aliens: Fireteam Elite CZ [PS4]


2022. Egy titokzatos vészjelzés átirányítja a tengeri csapáserőt a külső kolóniák LV-895-ösére, ahol halálos xenomorf légiók, rejtett vállalati titkok és ősi idegen roncsok várják érkezésüket.

A betolakodó ikonikus világában játszódó Aliens: Fireteam Elite egy kooperatív, harmadik személyből való túlélő lövöldözős játék, amelyben a megrögzött tengerészgyalogosok csapata kétségbeesett küzdelemben találja magát, hogy elhárítsa a fejlődő xenomorfok veszélyét.

Küzdjön meg a Weyland-Yutani sorozat félelmetes idegengyűlöleteinek és szintetikus ellenségeinek hullámaival két játékos vagy számítógépes csapattárs mellett, miközben Ön és csapattársa kétségbeesetten harcolnak négy egyedi kampányban, amelyek új történeteket hoznak a behatoló világába. Hozza létre és szabja testre saját gyarmati tengeri hajóit, válasszon a különböző osztályok, fegyverek, felszerelések és jutalmak közül.


Tökéletes vadászat

Játszon kulcsfontosságú szerepet az epikus eseményekben, amelyek 23 évvel az eredeti Invader trilógia után játszódnak, gyarmati tengerészgyalogosként az UAS Endeavour fedélzetén, ahol harcolnia kell az xenomorfok félelmetes fenyegetései ellen. A lebilincselő grafika, az ikonikus ellenségek, a valósághű környezet, az erőteljes fegyverek, a futurisztikus felszerelések és az ijesztő hangok, valamint az új történetsorok kombinációja az újrajátszható kampányok sorozatában, mind kibővítik a nagysikerű filmek történetét.


Túlélni a fészekben

Szembesüljön hatalmas előnnyel a több mint 20 típusú ellenséggel szemben, köztük 11 különböző xenomorph evolúciós skálán, a facehuggerektől a praetoriánusokig. Mindegyikük saját intelligenciával rendelkeznek, és képesek támadni, becsapni és megsemmisíteni a sebesült tengerészgyalogosokat. Használja a fedőlapot, és fogadjon el csapatstratégiát, hogy túlélje az idegen fenyegetéseket, miközben csapáscsapata minden irányból gurul, mászik az ajtón és a szellőzőnyílásokon, mászik a falakon és a mennyezeten, és példátlan vadsággal támad a sötétségből.


Testre szabhatja az ütőcsapatot

Válasszon öt egyedi szerep közül: lövész, bontási szakértő, technikus, orvos vagy felfedező. Használja a több mint 30 fegyverből és 70 tartozékból álló kiterjedt arzenált, hogy megszüntesse a betolakodók veszélyét. Az innovatív jutalomasztal igazítja és fejleszti képességeit, míg az egyedülálló kihíváskártya megváltoztatja a kampány minden küldetésének megközelítését, és minden átmenet során új élményt kínál.A cím a következő nyelveket tartalmazza:

EN szinkronCZ feliratok
Aliens: Fireteam Elite CZ
katalógusba hozzáadva: 2021.06.29.

Vélemények: Aliens: Fireteam Elite CZ

Nincs vélemény a termékről.